krka-zaposlitev
Pozdravljeni,
V zadnjem obdobju sem opravil veliko razgovorov za delo v firmi Krki in so me napotili na zdravniški pregled pred zaposlitvijo. Na potrditev/izvide ali sem sposoben za delo še nisem dobil, sem pa dobil danes zjutraj pošto v katerem me vabijo na pred zaposlitveni seminar (varstvo pri delu…ipd) in me zanima ali to pomeni da je z zdravniškem vse v redu in me nameravajo zaposliti ali to še nič pomeni in je samo vabilo na katerega vsakega ki gre na zdravniškega povabijo. Ne bi rad se prehitro veselil na podlagi tega vabila da ne bi potem bil razočaran ker nekaj drugega iz zdravniškega jim ne bi odgovarjalo.
Lep pozdrav
Kaj res noben neve kako te stvari potekajo??
Imam pa še dodatno uprašanje glede delovnega mesta za katerega se potegujem oz. bolj me zanima glede oddelka. Seveda na razgovoru so mi razložili nekaj osnovnih stvari za moje morebitno bodoče delovno mesto pa me zanima če je slučajno kdo tukaj zaposlen v Krki ali pa če ve od kakih drugih virov glede oddelka “splošna fizikalna in kemijska analitika” ..bilo kako informacijo bi bil hvaležen. Imam pa V. stopnjo izobrazbo – kemijski tehnik. Začel naj bi kot pripravnik.
Predvidevam, da si dokaj verjetno Dolenjec ali Belokranjec. Če nisi, ignoriraj zapisano.
Sama praktično ob vsakem obisku (tja grem nekajkrat na leto) naletim na koga, ki se poteguje za službo v Krki ali se celo ponovno vpiše v šolo ustrezne smeri, samo da bi dobil službo v Krki. Veliko je tudi takih, ki v Krki dejansko delajo. Skoraj vsem ostalim ostaja to magično podjetje neizpolnjen sen. 🙂
Verjetno ti bo kdo od sosedov ali znancev prej postregel z informacijami, kot ljudje tule, ki smo z vseh vetrov.
pozdravljeni,
tudi jaz vam ne znam povedati ali se lahko že veselite, da imate službo ali ne..
vem pa kako poteka postopek zaposlitve in to da so vas poslali na zdravniški pregled ter na usposabljanje z varstva pri delu preden so prejeli rezultate zdravniiškega pregleda že ne more biti slab znak. ne verjamem da bi si delali stroške z vami ne da bi bili zainterisirani v nadaljnje sodelovanje z vami. predvidevam da se bodo odločili na podlagi rezultatov zdravniškega pregleda…me pa čudi da toliko časa traja – namreč, ko sem sama opravljala zdravniškega, sem rezultate prejela naslednji dan in sem jih morala osebno dvignit – sem pa iz ljubljane.
lp
Sabinchi
koliko časa pa si čakala da so te povabili na razgovor. Sem namreč ravno v čakanju in je minilo 14 dni od zaključka razpisa in upam na razgovor….A si morda iz okolice Lj ali dolenjska in slišala sem da menda preferirajo tiste ki so stari pod 35 let
Mislim da ne rabiš toliko vedeti o kemiji kot pa o samem procesu dela in to da preskoči iskrica…
Sabinchi
koliko časa pa si čakala da so te povabili na razgovor. Sem namreč ravno v čakanju in je minilo 14 dni od zaključka razpisa in upam na razgovor….A si morda iz okolice Lj ali dolenjska in slišala sem da menda preferirajo tiste ki so stari pod 35 let
Mislim da ne rabiš toliko vedeti o kemiji kot pa o samem procesu dela in to da preskoči iskrica…[/quote]
No pa verjetno si medtem časom že bila na razgovoru in te lepo prosim za kakršen koli info
Hvala!!
Nisem bila še na razgovoru…v torek ga imam. Čakala sem pa dober teden da se me poklicali. Sem pa iz Grosuplja tako da mi je čudno da so me sploh poklicali, stara sem pa 24 let. Če kdo ve kaj zahtevajo na razgovoru bi bila hvaležna, ker bi se rada cimbolj pripravila, sem pa že kar nekaj časa iz kemije tako da sem vse pozabila hihih
Forum je zaprt za komentiranje.