Najdi forum

Lep večer. Prosim, če mi kdo pove, če ima izkušnje s hotelom Park na Krku _ Punat. Imava majhnega otroka in me zanima, če bi bilo uredu. Nevem kam bi šli…nekam na Hrvaško…samo kam…
Hvala.

Hotel je v centru, kjer je zvečer kar hrupno. Drugače je prijeten hotel. Ne spomnim se kako je s klimo. Plaža je betonirana, precej je za hodit, da prideš do plaže s kamenčki. Mislim pa da je že bilo pisanja o tem, malo poišči.

Po celi obali vozi vlakec (tak kot na Lj. grad), tako da do plaže, ki ti najbolj odgovarja (vzdolž obale je vse živo, samo mivke mislim da ni) ni treba hodit. Punat je lep, tako da kar pogumno!

Meni je bil Punat všeč. Tri leta nazaj so uredili ob obali park, lepo poštimano…naprej je nekaj stojnic… plaža pa je vedno polna. Je betonirana, sence je tudi nekaj. Pa vedno mimo vozijo barke iz marine Punat, tako da če katera pripelje malo prehitro se naredi nekaj valov.

Sama sem bila v tem hotelu za prvomajske praznike.
S fantom sva bila v neobnovljeni sobi. In mi je bilo čisto v redu.
Majhna sobica z balkončkom. Zraven je bilo še dodatno ležišče.
Hrana je bila zelo okusna. Plaža mi je bila solidna. Samo se moraš malo
sprehoditi, če želiš najti res lušten kotiček.Kako se je pa dejansko kopati, pa še ne vem. Všeč mi je, ker je ob plaži urejena pešpot in zraven pekarnice, ki meni omamno dišijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close