Najdi forum

križarjenje

Odločam se za jesenski dopust. zelo me vleče,da bi šla na križarjenje z ladjo, pa me zanima, če je res tako lepo, kot piše v prospektu, pa še to me zanima, če grem lahko sama ali moram imeti družbo ali še eno osebo.Odločam se, da grem letos čisto sama.

Vsak ima svoj okus..nekomu je lahko križarjenje božansko, drugemu pa prava muka, tako da nekih pravil ni..meni je bilo božansko 🙂 ne vem, kje gledaš in kaj, ampak pri nas je bilo doplačilo, če si bil sam v kabini – ponavadi so cene na osebo v dvoposteljni kabini..ampak kot pravim, ne vem kaj sploh gledaš, ker sodelavke pravijo križarjenje tudi temu, da grejo z barčico po hrvaški :)) mislim, da bi lahko bil to čudovit dopust za nekoga, ki gre sam..moje mnenje 🙂

ne, mislim pravo kražarjenje z luksuzno ladjo iz Genove, potem pa vse do Grčije.Je več postankov in so tudi organizirani ogledi -potovanje pa traja 14 ali 21 dni

za tako potovanje v večini primerov doplačaš dodatnih 80 % če greš sama..kot sem prej napisala, gre za dvoposteljne in več kabine..tko da je mogoče boljše, da si poiščeš družbo..imaš pa vse cene na cruise & ferry centru, za vsa križarjenja..ti pa vsekakor ne bi bilo dolgčas – priporočam..lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close