Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice križarjenje-voda

križarjenje-voda

Nekje sem prebrala da je na križarjenjih voda zelo draga, pa nikjer ne najdem teh tem. Zato vas lepo prosim, kdor bi mi prijazno povedal karkoli v zvezi z pijačo na križarjenjih, lahko pa še kak dober nasvet. šli bi pa z costo. Hvala!!

Voda na Costi je zastonj v samopostrežni restavraciji. Tam je ves čas na voljo vroča in mrzla voda ter ledene kocke. Sok je na voljo le za zajtrk, vendar je zelo umetnega okusa. Poleg tega je možno kupiti pakete pijače (vino, ustekleničena voda, brezalkoholna pijača …), kar je ceneje kot kupovati posamično. Cene in sestave paketov lahko dobiš na Costini spletni strani, kjer si jih lahko že vnaprej rezerviraš. Mi smo se odločili za X1 paket, ki pomeni neomejeno pijačo ob kosilu in večerji. Vključuje točeno pivo, vino (v restavraciji buteljčno, v samopostrežni v kozarcu), vodo v steklenici, brezalkoholne pijače v pločevinkah. Cena je bila 11 EUR/dan po osebi. Sedaj je 12, ne vem pa, ali je na voljo na vseh križarjenjih – lani je bilo le na jesenskih in zimskih.

Bili smo tudi na MSC, kjer je bilo brezplačno vodo možno dobiti le do 16h. Tudi tam so imeli razne pakete za ob večerji. Sicer smo bili leto prej, vendar so se mi zdeli bistveno cenejši kot na Costi.

Pa še to – povsod lahko tudi v restavraciji zahtevaš, da ti prinesejo vodo v vrču brezpačno.

Še enkrat najlepša hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close