Križarjenje po Jadranu – je že kdo bil?
Hojla!
Eno vprašanje imam, no, mogoče tudi več… Namreč vidim da se da iti na počitnice tudi za 7 dni z ladjico, ko vozi po jadranu, imaš polni penzion, spanje v kabinah… Pa me zanima, če je kdo že bil na takem križarjenju, kako izgleda, ste bili zadovoljni z namestitvijo, hrano, organizacijo, programom… Midva z možem nisva neka komplikatorja, bi pa raje najprej slišala kako mnenje nekoga, ki je že bil na takih počitnicah… aja, stara sva oba okoli 30 let. Prosim!
Najlepša hvala že vnaprej,
pozdravček od Micike!
Moji starši hodijo na taka križarjenja že kar nekaj let in so zelo navdušeni. Na ladji so večinoma tujci, posadka je super (splača se vzpostaviti dobre odnose), hrana je fenomenalna-po končanem dopustu pričakujte kakšno kilco več. Za otroke pa ni najbolj primerno, ker se preveč živahni, kar zna biti tudi nevarno, poleg tega bi se dolgočasili.
jst sm bila enkrat in imam zelo mešane vtise….šli smo sicer konec avgusta, ko je bilo že rahlo hladno, vmes smo imeli tudi slabo vreme…..smo pa imeli baje eno najbolj luksuznih hrvaških ladij, ki križarijo po njihovem morju, kar pomeni da smo imeli v vsaki kabini svojo kopalnico-druge razlike z ostalimi ladjami po moje ni! ker smo bili sami najstniki gor so nas po moje še malo okrog prinesli, med drugim tudi s hrano, ker se niso hoteli nič pogajat in prilagajat. je pa šla moja sestra prek globtourja na eno tako zadevo in se je imela full fjan, tudi s hrano in vsem ostalim je bila zadovoljna. ko sem šla jst je bilo tako, da je bilo kopanje možno le v kakšnih neznanih zalivih, kjer smo se zasidrali, kar pomeni, da če nisi skočil v vodo kar iz ladje, v vodo nisi prišel. ko je šla pa sestra so se pa vstavljali v vseh večjih mestih-v splitu, brač, hvar…..in so tja prispeli v popoldanskih urah, tako da so se lahko tudi na tistih plažah kopali….
Forum je zaprt za komentiranje.