Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Križarjenje Msc Cruises

Križarjenje Msc Cruises

Jaz grem 24.4. z Louis Majesty iz Genove

Zdravo,Kotalka !

Evo,tudi mene na Splendidi,24.4.10. Moje prvo križarjenje,kaže pa po vtisih potnikov,
da je malo takih,ki teh “vaj” ne ponovijo…
Zanima me ev.”skupinski”prevoz z avtom.Potreboval bi dva sedeža….očitno je to najbolj ekonomična varianta.
Lep pozdrav,Tony

Zdravo Tony!

Lahko mi pošlješ svoj e-mail, pa se kaj več zmenimo. Midva sva že križarila, do Genove pa greva skupinsko z avtobusom po 100 eur/os.
lp, Kotalka

Zdravo !

Torej…Kotalki je bolj komot usesti se na avtobus……
Ma,tudi meni se ne da voziti tja…..O.k., grem torej naročiti se za bus….
Sicer pa so moje zgodbice na “antoncek@gmail.com”. Se prav veselim te barke….;zna biti
huda zadeva,pa še prevroče ne bo. LP, Tony

Pozdravljeni!
Ravnokar smo se vrnili s križarjenja na ladji MSC SPLENTIDA, zahodno sredozemlje.
Križarjenje je zelo super, ladja je takšna kod da gledaš kakšen film, vse super.
Na izlete se pa splača, da se gre samostojno po štirje, vzameš taksi an ade v mesto, je veloko ceneje kot organizirani izleti.Kdor gre s to ladjo;sigurno ne bo razočaran.
lp

Pozdravljeni!

Gre kdo na križarjenje s Costo Fortuno, 26.4. iz benetk? Zanimam se za možnost skupnega prevoza do Benetk!

Lp

Ker razmišljamo, da bi prvič šli na križarjenje, me zanimajo vaše izkušnje glede kabin – koliko je pomembno, da je kabina z oknom ali balkonom ali brez vsega; v čem so + in minusi…(razen cene 🙂 v kabini samo spiš, pa se preoblačiš, a ne? na balkonu ali na palubi pa je menda isto??
Pa še – ali se splača vzeti paketi pijače (halo, kako pa veš, kaj in koliko boš spil??) ali plačevati sproti? pijača pri večerji navadno ni vključena, če prav razumem? čez dan pa si tako ali tako na izletih in ješ/piješ tam…
Hvala!!

Nekakšne velike razlike ni, mogoče v velikosti sobe. Balkon je v resnici samo razvada. Tako je, večino časa v kabini sploh nisi prisoten. Mi paketa nismo vzeli in se nam tudi ne zdi potreben.Tako je, pijačo pri večerji si doplačaš sam.

Pozdravljeni
Prvic grem na krizarenje.Zanima me ce lahko uzamem pijaco zraven.Primer Pivo,Zgane pijace,
Vino in sokove. in kolk .

Čez dober teden gremo na križarjenje z MSC Fantasia. Tisti, ki ste bili, napišite kako je z večerno toaleto, predvsem me zanima kako je folk zvečer oblečen, ko je večerje konec, npr, gledališče – to pomeni večerna toaleta ali si lahko šprotno odet? Kaj pa pijača – si lahko kaj prešvercaš v nahrbtniku ali bolje vzet kupone? Prosim še za kakšno informacijo, bolj se približuje dopust, bolj me vse zanima

Ljudje so po večerji oblečeni isto še naprej, ker greš iz večerje lepo počasi proti gledališču. Mi nismo imeli nobenih kuponov, ampak smo si pri večerji vedno sproti naročili pijačo.

A tako, mi kar odgovarja, da se ne bomo samo preoblačili. Za pijačo smo tudi mi že odločeni, da bomo raje sproti, ker ne vemo kakšne bodo potrebe na poti. Hvala za odgovor

A gre kdo mogoče na križarjenje z MSC Fantasia 5.-16.11.2011? Iščem sopotnike za skupni prevoz do Genove…

Tisti, ki ste morali iti do Savone z lastnim prevozom (za naš datum ni skupinskih odhodv), kako ste se organizirali? Koliko časa pred izplutjem moraš biti na mestu? Ali potniški terminal ima kako varovano parkirišče in koliko to stane? Ali moraš prakplac rezervirati? Smo gledali, če bi šli z vlakom, ampak pride še dražje in si vezan na urnik vlaka…. Mogoče gre kdo 21.11 v Savono, da se vozimo skupaj?

Zanima me, če je že bil kdo z Costa Allegra. Za katero restavracijo se je boljše odločit, samopostrežno ali strežn?. In če imaš samopostrežno, kako je pa potem z gala večerjami?

Midva z ženo se odpravlama na najino prvo križarjenja in sicer 6.3.2012 iz Benetk.Rada bi spoznala par srednjih let za skupno druženje in pa morebitno delitev stroškov.tel.041332575

Z ženo se odpravljama prvič na križarjenje iz benetk 18.12.2011 in bi bila vesela vsake dobre ideje in pa,če gresta mogoče še kakšen par,bi si lahko delili prevozne stroške

Pozdrav…
Z ženo greva 24.11.2011 iz Genove…
Je mogoče kakšen par za skupen prevoz…?
040 506 850

…..branko1959 in luka 1959…..hmmm….škoda da ne gresta 12.5.2012….midva z možem greva 12.5.2012 iz Benetk z ladjarjem Royal Caribean….(imava kr nekaj izkušenj že s križarjenji.. Karibi… Transatlantik… Florida… Sredozemlje…itd..:)) …to bo najino 11. križarjenje….
Ali gre morda kdo 12.5.2012 iz Benetk….lahko bi si res delili stroške prevoza..

Midva z ženo grema 18.12.2011 na križarjenja pa še sedaj 4 dni pred potoanjem nimama voucherja.
Pri Cruise in ferry mi zmiraj po tel.klicu zagotavljajo,da ga bom dobi po e.pošti.Zanimajo me vaše iskušnje

Zanima me, ali gre kdo na križarjenje z MSC Fantasia 30.1.2012 in kako si bo uredil prevoz do Genove. Moj mail je imilanovi@gmail.com

A gre kdo mogoče na križarjenje z MSC Splendida 18.-25.2.2012? Iščem skupni prevoz do Genove…

A gre kdo na križarjenje z MSC Splendida 18.-25.2.2012? Iščem prevoz do Genove in nazaj

Ali gre kdo 25.02.2012 z Splendido iz Genove. Z zeno greva z lastnim prevozom, tako kot leta 2010. Parking imava ze rezerviran (70 €). Se kdo pridruzi kot sopotnik (delitev stroskov) ali pa potujemo loceno in si nudimo ev. pomoc.

Ce slucajno kdo potrebuje transfer do pristanisca v Genovi (odhod iz MB ob 3.uri zjutraj)iz MB-LJ-Genova 25.2.2012 ali Genova-LJ-MB (odhod iz Genove ob 13.uri popldan) istega dne ter MB-LJ-Genova (odhod iz MB ob 1.uri zjutraj) 3.3.2012 ali Genova-LJ-MB (odhod iz Genove ob 11.uri dopoldan) istega dne, imamo se nekaj prostih mest. Za vec informacij poklicite na 031 749 464.
LP,Aleš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close