Križarjenje Msc Cruises
Pozdravljeni!
Ravnokar smo se vrnili s križarjenja na ladji MSC SPLENTIDA, zahodno sredozemlje.
Križarjenje je zelo super, ladja je takšna kod da gledaš kakšen film, vse super.
Na izlete se pa splača, da se gre samostojno po štirje, vzameš taksi an ade v mesto, je veloko ceneje kot organizirani izleti.Kdor gre s to ladjo;sigurno ne bo razočaran.
lp
Ker razmišljamo, da bi prvič šli na križarjenje, me zanimajo vaše izkušnje glede kabin – koliko je pomembno, da je kabina z oknom ali balkonom ali brez vsega; v čem so + in minusi…(razen cene 🙂 v kabini samo spiš, pa se preoblačiš, a ne? na balkonu ali na palubi pa je menda isto??
Pa še – ali se splača vzeti paketi pijače (halo, kako pa veš, kaj in koliko boš spil??) ali plačevati sproti? pijača pri večerji navadno ni vključena, če prav razumem? čez dan pa si tako ali tako na izletih in ješ/piješ tam…
Hvala!!
Čez dober teden gremo na križarjenje z MSC Fantasia. Tisti, ki ste bili, napišite kako je z večerno toaleto, predvsem me zanima kako je folk zvečer oblečen, ko je večerje konec, npr, gledališče – to pomeni večerna toaleta ali si lahko šprotno odet? Kaj pa pijača – si lahko kaj prešvercaš v nahrbtniku ali bolje vzet kupone? Prosim še za kakšno informacijo, bolj se približuje dopust, bolj me vse zanima
Tisti, ki ste morali iti do Savone z lastnim prevozom (za naš datum ni skupinskih odhodv), kako ste se organizirali? Koliko časa pred izplutjem moraš biti na mestu? Ali potniški terminal ima kako varovano parkirišče in koliko to stane? Ali moraš prakplac rezervirati? Smo gledali, če bi šli z vlakom, ampak pride še dražje in si vezan na urnik vlaka…. Mogoče gre kdo 21.11 v Savono, da se vozimo skupaj?
…..branko1959 in luka 1959…..hmmm….škoda da ne gresta 12.5.2012….midva z možem greva 12.5.2012 iz Benetk z ladjarjem Royal Caribean….(imava kr nekaj izkušenj že s križarjenji.. Karibi… Transatlantik… Florida… Sredozemlje…itd..:)) …to bo najino 11. križarjenje….
Ali gre morda kdo 12.5.2012 iz Benetk….lahko bi si res delili stroške prevoza..
Zanima me, ali gre kdo na križarjenje z MSC Fantasia 30.1.2012 in kako si bo uredil prevoz do Genove. Moj mail je imilanovi@gmail.com
Ce slucajno kdo potrebuje transfer do pristanisca v Genovi (odhod iz MB ob 3.uri zjutraj)iz MB-LJ-Genova 25.2.2012 ali Genova-LJ-MB (odhod iz Genove ob 13.uri popldan) istega dne ter MB-LJ-Genova (odhod iz MB ob 1.uri zjutraj) 3.3.2012 ali Genova-LJ-MB (odhod iz Genove ob 11.uri dopoldan) istega dne, imamo se nekaj prostih mest. Za vec informacij poklicite na 031 749 464.
LP,Aleš
Forum je zaprt za komentiranje.