Kritiziramo to, kar nas pri sebi moti
Če ne piše v zakonu je normalno to kar se vsak za sebe odloči, kapiš? Torej dokler mi ne pokažeš zakonskega člena ki opredeljuje to kot motnjo osebe ki tako dela, boš ti lahko mislila tako, jaz po svoje, nekdo drug pa čist tretje in bo vse prav in nobeno, važno pa je kako se jaz počutim 🙂
Če ne piše v zakonu je normalno to kar se vsak za sebe odloči, kapiš? Torej dokler mi ne pokažeš zakonskega člena ki opredeljuje to kot motnjo osebe ki tako dela, boš ti lahko mislila tako, jaz po svoje, nekdo drug pa čist tretje in bo vse prav in nobeno, važno pa je kako se jaz počutim :)[/quote]
Saj nisem govorila z vidika, kaj je zakonsko določeno:)). To je moje mnenje. In nisem osamljen primer v takšnem razmišljanju.
Če ne piše v zakonu je normalno to kar se vsak za sebe odloči, kapiš? Torej dokler mi ne pokažeš zakonskega člena ki opredeljuje to kot motnjo osebe ki tako dela, boš ti lahko mislila tako, jaz po svoje, nekdo drug pa čist tretje in bo vse prav in nobeno, važno pa je kako se jaz počutim :)[/quote]
Saj nisem govorila z vidika, kaj je zakonsko določeno:)). To je moje mnenje. In nisem osamljen primer v takšnem razmišljanju.[/quote]
Super, še vedno pa nisi in nikoli ne boš dosegla praga 100% 🙂
Saj nisem govorila z vidika, kaj je zakonsko določeno:)). To je moje mnenje. In nisem osamljen primer v takšnem razmišljanju.[/quote]
Super, še vedno pa nisi in nikoli ne boš dosegla praga 100% :)[/quote]
Saj se tudi najdejo ljudje, ki jim je agresivnost cool, pa to še ne pomeni, da so gladki. Na zemlji ne boš našel nebes, zato seveda ni popolnosti. Odkloni se ne bodo tolerirali.
Super, še vedno pa nisi in nikoli ne boš dosegla praga 100% :)[/quote]
Saj se tudi najdejo ljudje, ki jim je agresivnost cool, pa to še ne pomeni, da so gladki. Na zemlji ne boš našel nebes, zato seveda ni popolnosti. Odkloni se ne bodo tolerirali.[/quote]
You are remebered for the rules you break
– McArthur
Povprečje sivine ki ga zagovarjaš je le še nekaj kar te dela bolj pozabljivo nič več in nič manj, ti pa daje lažen občutek superiornosti intelekta ker misliš tako kot ”večina”
Saj se tudi najdejo ljudje, ki jim je agresivnost cool, pa to še ne pomeni, da so gladki. Na zemlji ne boš našel nebes, zato seveda ni popolnosti. Odkloni se ne bodo tolerirali.[/quote]
– McArthur
Povprečje sivine ki ga zagovarjaš je le še nekaj kar te dela bolj pozabljivo nič več in nič manj, ti pa daje lažen občutek superiornosti intelekta ker misliš tako kot ”večina”[/quote]
Če ne zagovarjam krivic, brutalnosti, lenuhov, pijancev, pedofilov…potem sem z veseljem v sivini ter večini.
– McArthur
Povprečje sivine ki ga zagovarjaš je le še nekaj kar te dela bolj pozabljivo nič več in nič manj, ti pa daje lažen občutek superiornosti intelekta ker misliš tako kot ”večina”[/quote] simple, bodi kot charles manson in vsi si te bodo zapomnili. bravo, majstore!
– McArthur
Povprečje sivine ki ga zagovarjaš je le še nekaj kar te dela bolj pozabljivo nič več in nič manj, ti pa daje lažen občutek superiornosti intelekta ker misliš tako kot ”večina”[/quote] simple, bodi kot charles manson in vsi si te bodo zapomnili. bravo, majstore![/quote]
sej bi bilo zadost, da bi bil marilyn manson.. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.