Najdi forum

Kritična napaka

Ponovno sem moral naložiti WINDOWSE !Sedaj pa imam problem , ko hočem zagnati eMulo mi napiše kot obvestilo

Kritična povezava med povezovanjem !
Internetna povezava je mogoče izklopljena !

Ali so se internetne nastavitve kje spremenile ali pa je kaj drugega narobe !!!Uporabljam pa Amis ADSL – če kaj pomaga

Najprej..
– ti to napiše samo pri muli, ali tudi sicer ne moreš na net?
– si ob nalaganju windowsov imel pri sebi tudi amisova navodila in jih upošteval pri ureditvi povezave na internet?
– .. bomo počakal na odgovor vsaj na prvo vprašanje 😉 če ti seveda le mula ne deluje, je to povsem druga reč, kot če ti nič ne deluje ( lahko si seveda tu z drugim računalom… saj.. le kdo pa ima še samo enega? 😉 ) .. in.. če že takoj napišeš čimveč podrobnosti težav, je polsedično temu manj napačnih nasvetov in hitreje se pride do konca.. kakoršnega že 😉

Hvala ! Na internet se lahko normalno povežem , čeprav mi sedaj napiše Local Area Connection .Prej pa sem imel napisano lokalno omrežje 2 !!!Mislim , da je to isto ?!? Kje pa lahko ugotovim , če so nastavitve , katerem sem delal preko strokovnjaka po telefonu iz Amisa in sma vpisovala neke IP-je v neka črna okenca !!!Ali je možno da se je tam kje kaj spremenilo ???Če ne pa bi prosil samo za eMulo zakaj je prišlo do napake !!!

Hvala vsem , ki ste pripravljeni pomagat

Lep vikend

Mularji so očitno na vikednu, bom probal pa jaz še kaj naumit. Najverjetneje imaš potemtakem “Local area connection” čist ok naštimano, kolkr mi je pa znano, pa mula rabi v svojih nastavitvah pod do določenega serverja (ena datoteka .met). Si to uštimal?
Odsankaj na , malo preberi in.. upam, da bo to to. Če ne pa upajva, da se bo kak emulaš kmalu prkazal tlele 🙂

Nevem kje je kaj to za naštimat !!!Samo ta link vsebina pa ni opisana za nastavitve eMule katero uporabljam jaz ???

Uu.. šit..sori, ker ne vem, katero mulo uporabljaš ti ..
lahko probaš še mal na ali pa na …sam je mal velik za brat ..

Sedaj pa sem še ugotovil , da se ne morem povezati na internet preko Internet Explorera !!!Kajti uporabljam Mozillo in sedaj je mogoče v tem grmovju teči zajec , da mi tudi to onemogoča povezavo eMule !!!Kajti pred tem , ko sem lahko šel na internet preko obeh mi je tudi eMula normalno delala !!!!

SEM ŽE REŠIL PROBLEM !!!SEM MORAL SAMO VARNOSTNI SISTEM OD AMISA NASTAVIT PA VSE DELUJE !!!! HVALA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close