Krf-Kasiopi
Mi lahko poveste če je v tem kraju na Krfu v redu plaža in če je sploh kaj sence, toliko da vem, kaj nas čaka tam. Tja se odpravlja naša družina julija s turistično agencijo Sonček. Imeli bomo samo nočitev z zajtrkom, ampak predvidevam, da s poceni hrano v Grčiji ne bo težav (morda še kakšen nasvet v tej smeri).
Najlepše hvala za informacije
kolikor sem jaz videl v samem mestu ni bilo ravno super plaže , so pa v bližnji okolici (komot prideš peš) poceni hrana pa je vedno zelo relativna zadeva odvisna od zahtev in potreb vsakega posameznika posebej .Kasiopi je bolj na vshodni oziroma na severovshodni obali otoka je mesto z največ padavin na otoku , najbrž zato ker je tik pod najvišjim vrhom ( nekaj nad 900 m) .torej je količina sonca zaradi lege precej odvisna katero plažo si izbereš ker na nekaterih popoldansko sonce zaide malo prej , imaš pa zato jutranjega sonca dovolj . padavine pa običajno niso problem tudi če jih je v Kasiopiju največ jih je še vedno malo . Doživel sem , da je v Kasiopiju lilo kot iz škafa drugje po otoku pa je sam normalno deževalo . vse skupaj pa je trajalo manj kot tri ure .
imej se fajn in malo skoči do Sidarija ki ni daleč . z avtom ali skuterjem ali avtobusom seveda . no pa tud taksi se najde
V Kasiopiju ni peščenih plaž, so pa prodnatne in kamnite, polno je manjših zalivov. Glede hrane – za restavracije ne morem ravno trditi, da je poceni (od kar imajo evro….). Mislim, da so cene takšne kot pri nas ali pa za malenkost dražje. Izjema je seveda gyros, ki stane samo 1,5 evra….. Hotelski zajtrki pa so zelo slabi.
Dej sporoči, ko se vrneš kako je bilo……lani sem videla ta sončkov hotel v Kasiopiju, pa nisem bila ravno navdušena (zaradi lege hotela, drugače je pa osebje tega hotela izredno prijazno).
Forum je zaprt za komentiranje.