Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kresten Palace Rodos

Kresten Palace Rodos

25. junija odpotujemo na Rodos v kraj Kalithea – hotel Kresten Palace.

Zanimajo me vaše izkušnje, kakšna je plaža, morje, hrana, sobe.. Vesela bi bila tudi kakšne slike na e-mail.

Hvala!

Hvala Kaja. Te ocene sem že vse pregledala – zanima me, če ima kdo od vas lastno izkušnjo s tem hotelom na Rodosu.

in več kot 30 ocen ti ni dovolj? ali bo en odgovor slovenca odtehtal vsa ostala? enim je všeč nekaj kar drugim – izjave od dobrih gostilnah in dobrih hotelih so relativne.

Mi gremo tja 2.7. za 14 dni. Upam, da bo v redu. Pa kaj, klima je, bazen, morje, ostalo pa naredi družba in dobra volja, pa če nekaj ni v redu, pać prezreš. Itak smo na dopustu in odklop.

moje mnenje o hotelu kresten palace je naslednje, …animacija ob večerih zelo dobra v vseh mednarodnih jezikih (vsaj v petih), tudi zelo dobro poskrbljeno za otroke (igrala, mini disco, delavnice), zelo velik bazen (od najnižjega proti globokem), mi osebno smo imeli sobo čist spodaj …ni bilo vroče v njej in je bila zelo velika, čistoča na nivoju, mala izbira hrane (primerjam z drugimi hoteli isto s štirimi zvezdicami v drugih državah), na hotelsko plažo pa smo šli sam 2 krat…kar oddaljena, pa zelo majhna in kamni (veliki in mali) v morju. Če te še karkoli zanima…piši…tud kakšno sliko lahk najdem:)….

aja…bili pa smo lani julija

oila- mi se bomo pa na letališču vidli- grem v hotel ESPERIDES BEACH- (25.6)- mislim da je sosedni hotel od vašega.
Holidaycheck že pomaga čeprav 100 ljudi- 100 čudi!
jaz še vedno pogledam na to stran http://www.tripadvisor.com!
cao

Hvala vsem skupaj – prijetne počitnice tudi vam.

Bila sva v začetku julija – vreme vroče in morje prijetno. Namestitev v hotelu odlična, prav tako hrana dobro pripravljena, raznolika in raznovrstna. Hotelska plaža ob morju je nikakršna, bazen in park ob hotelu pa odlično vzdrževan. Osebje prijazno in animacija otrok ter odraslih zanimiva in pestra.
Preseneča obvezna zahteva, da so moški pri večerji oblečeni v dolge hlače!!
Odlična avtobusna povezava z mestom – vsakih 20 min / 2,2 € do 24.00h, sicer pa taxi 9 €.
Hotelsko plažo ob morju pa je možno nadomestiti z obiskom bližnjih plaž ter vodnega parka v Falirakiju.
Moja ocena: Hotel in usluge na nivoju 4* in vredno svojega denarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close