Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kresalo in streljalo

kresalo in streljalo

http://www.siol.net/Svet/Novice/2009/04/nevarna_hrvaska.aspx

Nevarna Hrvaška

Gdo gre na dopust na hrvašk?

Mi sigurno.

jaz če bo le denar:)
smem?

Tudi za Slovenijo so tako pisali še 5 let po vojni …

ma, kakšne buče ste eni! verjamete enmu cajtngu čez lužo, ko pa sami poznate sosede do obisti in veste, da nič ne drži. in ja, tudi slo ima ene par takih člankov po svetu. sej ne morm verjet, da to lohka en “brat” sm gor napopa.

Jaz živim že 2 leti in 2 meseca v Zagrebu, vozim avto z LJ registracijo, moj otrok hodi v vrtec, pa je ob vstopu govoril pretežno Slovensko.
Z otrokom govorim slovensko povsod (v trgovini, parku, tržnici, lekarni, slščičarni…)
No, pa sem še kar živa, pa ne samo to – še nikoli, ampak res nikoli mi nihče namenil nobene grde, žaljive besede kaj šele avto poškodoval…
Ne morem verjet, kako so nekateri ozkogledi in zaplankani. Povsod pa se verjetno najdejo kreteni, tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, ki delajo nerede.

mi tudi!

O prijateljica živjo.
Seveda gremo na Hrvaško na morje, pa k vam na obisk v Zagreb tudi.

nekaj:http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=20&c_id=2390

No jim je končno kapnilo, da je sonce, voda, zrak, svoboda rahlo premalo za turizem. Še attitude pa cene malo porihtajo, pa bodo mogoče kdaj celo na spisku mojih turistični destinacij.

Kar se pa rtvslo tiče pa tole:

KM je bil sicer res Nemec, ampak Old Shatterhand se pa kljub temu piše brez c.

O prijateljica živjo.
Seveda gremo na Hrvaško na morje, pa k vam na obisk v Zagreb tudi.[/quote]

Ja seveda da pridete, samo prej se primerno zaščitite, saj veš bojna oprema, zaščitne maske, neprebojni jopiči, blindiran avto in seveda kup orožja, pa malo se izmikajte minam in granatam ki bodo padale na vaš slovenski avto.
Hrvati pa vse prenašajo po TV in se pri tem zabavajo. Super spet prihajajo Slovenčeki – dajmo jih!!!

Lp,
PRI ADAMSOVIH

mi gremo na hrvaško…ne vem zakaj ne?

pa pejte u grčijo ki jo nekateri tko hvalijo in evo kaj se dogaja dol!

ma sej škoda besed

Monko bova raje kakšno po mailu rekle o Hrvatih.

Prav presenetljivo, da sta moja dva včeraj prišla domov živa, zdrava, zadovoljna, s celim avtom…. še kavico in sladoled sta dobila na račun “kuća ćasti” :))

PS – KKKKK – kdo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close