Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme za zmanjšanje obsega pasu…

kreme za zmanjšanje obsega pasu…

ali te kreme res kaj pomagajo, da se zmanjša kak cm v pasu in katere ste kaj preizkusile, ter priporočate…na kakem principu delujejo,ali topijo maščobo?

hvala

in lep dan

Če bi res delovale, ne bi po svetu hodilo toliko ljudi s šlafu maščobe okrog pasu, … Jazz ne verjamem v to!

Seveda pomagajo. Akviziterjem.

Pomagajo. Medtem ko se mažeš, ne ješ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

:)))))

Žal takšnih krem ni in ne obstajajo. So pa vse kreme z anticelulitnim učinkom telesu zelo škodljive. Tako, da je treba spremenit kaj drugega.

zagotovo vem da pomaga anticelulitna masaža. če te zanima kaj več pokliči na 041 264 882.

Jaz pa sem poizkusila s to novo BIO in 100% naravno kozmetiko Gamarde, ki je res odlična.Vsebuje tri stvari: dnevno kremo – proti maščobam, ki hladi (tako,da te skoraj zebe), nočno kremo – proti trdovratnem celulitu, ki te greje in drenažno olje, ki odvaja vodo iz telesa in ga naneseš pod vsako od teh krem. Meni so res kul in prav tako rezultat! Koža je res bolj napeta, pa še naravne so, imajo certifikat, ki ima precej strožje kriterije kod Hauschka.

M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close