Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme za samoporjavitev

kreme za samoporjavitev

Pozor.
Preizkusila sem ze mnogo krem in prejov za samoporjavitev. vSE JE EN IN ISTI ŠIT, robi na majicah, sčasoma grejo kremice dol, madeži po obrazu,… raje sem bela.
JE PA EN DOBER COLLISTARJEV PRODUKT- je puder v prahu za samoporjavitev, pa še lesk ti da, tako da ni tako umetno za videt.
Sem šla v drogerijo ravno kremo kupovat in vidim prodajalko (dobro kolegico) kako “zagorela” je bila, pa jo vprašam, kje je bila na morju, pa mi je samo pokazala njeno čudežno stvarco, preizkusila sem jo čez vikend, in glej ga zlomka, res deluje. Pa še lesk ti da, to bolj poudarim na licih.
Stane cca 4.700, se pa res splača, imaš pa ga zeeeeeelooooooo dolgo, jaz sem si nanesla že 3x pa nisem skoraj nič porabila. Nanaša se s čopičem (po obrazu) po drugih vidnih delih pa kar z roko ali gobico.
Punce poizkusite, kreme pa le vstran.

uau, sliš se ful dobr! a pa to deluje bolj kot krema za samoporjavitev in se učinek pokaže čez nekaj časa, ali bolj kot puder in si že tkoj ves ful porjavel? in kako se odstrani, po kolikšnem času, kako? se kaj pozna na oblekah?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close