Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme za obraz

kreme za obraz

Kakšne uporabljate in kako pogosto jih menjate za druge?

Živjo,
jaz uporabljam od Lush-a Skins Shangri-la (čez pa od Chanela Multiprotective fluid s SPF 25, da ne bo gub od sonca) in je super (pa sem preskusila vse živo, vključno s Creme De la Mer (ta je res premastna, mogoče čez 15 let), Kremo iz belega čaja od Origins, happylogy ipd..
To imam kake pol leta in ni videti, da bom v bližnji prihodnosti kaj menjala.
LP,
Katarina

jaz uporabljam od lancoma hydra zen dnevno in nocno kremo. z obema sem ful zadovoljna. poleti pa za na sonce od shiseida tudi vlazilno z zascitnim faktorjem 10.

lp

Živijo!

Ti predlagam, da se malo sprehodiš po drogerijah in vprašaš prodajalke za nasvet kakšno kremo ti predlagajo glede na tvoj tip kože. Preden se spustiš v nakup določene kreme jo obvezno prej stestiraj. Ponavadi so v vseh drogerijah založeni z vzorčki in so ti jih dolžni dati.

LP, Alenka

Jaz imam od Vichy Thermal S1 – zelo zadovoljna. Prej sem imela kožo precej hrapavo in suho, odkar se mažem s to kremo, se mi je koža zelo popravila – še celo fant je opazil, da imam veliko bolj nežno kožo :)) Ko jo bom porabila, bom sigurno spet kupila enako kremo.

Uporabljam dnevno in nočno kremo za mešano kožo AnneMarie Börlind.

Predno pa sem jo odkrila sem pa zamenjala veliko krem in porabila ogromno denarja.

lp

alfa flavon…nivea visage…..že več kot dve leti…mi fuuul paše, tko da je še kr neki časa ne bom zamenjala…lp

Od Avene vlažilno, proti kapilaram, + puder s visokim faktorjem, kadar je treba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close