Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme za obraz 40+

kreme za obraz 40+

Katere kreme za obraz uporabljate 40 in več letnice?
Jaz običajno kupim kremo kar pri Avonu, pa še tam vsakič drugo.
Ali še katera kupuje pri Avonu – katero kremo naročite?

Meni najbolj paše Liftactiv pro od Vichyja – pravzaprav sem šele pri 40+ našla prvo kremo, ki mi res odgovarja.

Lekarniško za suho kožo: nočno (bol mastna ali celo zelo mastna) in dnevna (manj mastna).

Ženske, previdno z obraznimi kremami! Tako kot prodirajo substance z obližev (hormonski, protikadilski….) v kožo, prodirajo tudi substance iz krem vanjo. Le da so pomožne sestavine krem veliko nevarnejše od obližev. Bolje je dodati kakšen euro za naravno kozmetiko. Velja pobrskati po netu, katere kreme so to (da ne delam reklame za njih). Vichy, Avon in “ker se cenim” kozmetika žal ne spada med varno.

Za zrelo kožo po 40em letu obstaja zelo dobra linija Time Defience. Tiste, ki ste slišale, boste vedele o čem govorim (da ne delam preveč reklame za firmo. :))
Je nekoliko višji cenovni razred (v primerjavi s prej omenjenimi) – ko se prvič spraviš v nakup, ampak se zelo obrestuje, ker se jo malo porabi in ker se na koži zelo pozna.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

A katera uporablja novo kolekcijo od Kancilije – Beli čaj??

Strinjam se z metko 3, tudi sama uporabljam. Odlično in niti drago. Je pa seveda za suho kožo, nisi povedala kakšno imaš.

kaj pa loccitane, nuxe in druge, ki jih še prodajajo v lekarni?

loccitane definitivno ni vredna svojega denarja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close