Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kreme-katera kozm. znamka?

kreme-katera kozm. znamka?

Pozdravljeni!

Sem mala odvisnica od teh zenskih pripomockov. Vem da drazje se ne pomeni boljse,pa vendar sem sprobala ze kar nekaj krem razlicnih znamk, od tistih manj do zelo dragih. Pred leti nizji blagovni razred recimo Vichi, Normadem, Oil of Olaz, NIVEA…, v zadnjih 2-3 letih pa Clarins, Jean Plaubert, Sisley, Lancome.
Pa vendar me na vsaki kremi nekaj moti, nobena ni tista ‘oh, the best’. Pred casom sem bila v kozm salonu SPA v LJ, kjer uporabljajo Murad kozmetiko. Takrat se mi je zdela prijetna na dotik, a zal nimajo testerckov da bi tudi doma lahko sprobala in se prepricala ali mi ustreza ali ne. Sedaj moram kupit za prihajajoce zimske dni novo kremo, stara je posla in si res zelim, da bi tokrat zadela ta pravo. Razmisljam o La Praire…

Pa ne mislit da sem kaksen kozmetoman, sam reda bi nasla tisto, ki bo dobra na dotik in ki se bo tudi na obrazu poznalo, da je spocita, sbeza in sijoca koza…
Kaj predlgate?

Predlagam, da v vsakem primeru pridobiš nekaj testnih kremic preden si kupiš kremo, ker so te kremice res malo dražje in ne bi bilo vredu, da daš veliko denarja za kremo ki ti sploh ne ustreza. Sem pa mnenja, da je velika razlika v kakovosti krem in da boljše kreme res naredijo nekaj za kožo v primerjavi z onimi cenejšimi. Res je da se rezultati pokažejo žal šele le leta kasneje. Preverjeno!!!!

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close