Kreme Afrodita
Za kožo na obrazu potrebujem nekaj hranljivega za čez zimo. Gledala sem že kreme Afrodita, cena je ugodna, ne vem pa, kakšne so.
Jih katera suhokožka uporablja? In katera je najboljša po vašem mnenju?
Afrodita je res cenejša od drugih, ampak zato nič manj učinkovita. Upoarablja jo moja mama, prijateljica in tudi jaz. Ker nimam mastne kože, kupujem Natural lift serum+kremo. Že vrsto let uporabljam njihove maske za obraz, prav tako tonik z aloe vero, peno za čiščenje obraza in kremo za roke z grozdjem. Obiskujem tudi kozmetični salon, kjer nege obraza delajo z Afrodito. Imajo več vrst krem, ena ti bo pa že odgovarjala. Sicer pa so zelo prijazni in če rabiš kak tester, potem obišči njihovo spletno stran in ga naroči.
Jaz osebno sem zelo zadovoljna, moji koži pašejo najbolj od vsega. Imam nekaj lažjega za poleti in malo bolj hranljivo za zimo.
Za suho kožo je bila pa na testu v VIP reviji najboljše ocenjena ena Nivea krema – zgolj v informacijo. Ni bila draga, našibala je mnogo dražje tekmece. Pa morda poskusi tudi to.
A je kak tak salon v Ljubljani ali okolici? Sem bila enkrat v Rogaški in so me fajn zrihtali.[/quote]
Kolikor vem, se bo en tak salon, kjer bodo uporabljali Afroditine izdelke odprl v LJ, v stavbi, kjer je dermatolog Kralj, drugače pa jaz hodim v Slovenj Gradec.[/quote]
A je to na Jurčkovi cesti 231 (na tem naslovu sem našla ordinacijo dr. Kralja)?
Ker Slovenj Gradec mi je pa mal predaleč za it h kozmetičarki …
Pozdravljene!
Jaz pa priporočam nekaj drugega: dolgo časa (preveč) sem iskala prave preparate. Potem pa sem odkrila nekaj čisto drugega….Orthocosmetični preparati temeljijo na morskih snoveh….krasna formula, ki dela dobesedno čudeže, res. Kolekcija zajema nego za obraz, druga za telo in anti-cell krema, krema za otroško kožo….res izjemno.
V zelo strokovnem kozmetičnem salonu v Pivki (kjer imajo tudi cene zelooo ugodne) jo imajo. Splet: http://www.kozmetika-zdravje-zuzek.com/ ali telefon: 05 7571 646
Vredno obiska!
Afrodita kozmetika slaba,da nimam besed.Na primer Pistacio cream (kremni gel za prhanje),je tako osladen že tisti vonj v kopalnici,da mi gre na bruhanje,krema za roke se ne vpija dobro in pušča madeže na predmetih.Karsem probala poraz od slovenske kozmetike.
Uporabljam Oriflame in vse štima,res.
Treba je upoštevat tudi koliko je not formaldehida in drugih rakotvornih koncentratov,da se kozmetika približa čim bolj naravnemu,to ORIFLAME JE.
naravna, inovativna kosmetika, ki meni najbolj paše je perle bleue, ki je predvsem sestavljena iz snežne alge. http://yourperlebleue.com/386/lepota/perle-bleue-formula-3-n-nh-2-wm/
Hej!
Jst morm pa rect, da sem zelo zelooo zadovoljna z Afrodito. Sama imam suho in obcutljivo kozo, stara sem pa 35 let. Sprobala sem Baleo, Alverde, Terra, itd. in mi ni nobena reees pomagala kot mi pa Afroditini izdelki.
Za obraz uporabljam mleko in tonik Clean Phase Soft, 1x na teden si naredim malo bolj obsezno ociscevalno kuro z cistilnim gelom Clean Phase. Za telo imam hranljivo mleko Mystic argan in je top! Pred nanosom le te, sem imela vedno res zelo suho in hrapavo kozo po telesu. Zdej se vsakic namazem s temu mlekom in je koza res mehka in gladka.
Jst sem z Afrodito res zelo zadovoljna in jo priporocam.
Je pa toliko znamk in kremic, da si je treba res cas vzet in vse lastnosti precekirat, da se ne kupuje zato ker imamo “good feeling”. Vsekakor je pa treba v prvi vrsti poznati kaksen TIP koze imamo in potem na podlagi tega kupovati res PRAVE izdelke za PRAVI tip koze.
Smo si vsi razlicni in vsem ne odgovarja enako – kar je prav 🙂
Lep pozdrav 🙂
točno, se strinjam. Ko poznaš svojo kožo in tudi posamezne sestavine, ki jih kreme vsebujejo, je veliko lažje dobro poskrbeti za svojo kožo. Afrodita ima super kreme in maske, osebno imam najraje vse z vsebino aloe, da preprečim vnetja na koži, kar se mi je prej dogajalo kar pogosto. Afrodito pa kupujem kar na spletu, saj imajo pogosto dobre popuste: Vaš link
Forum je zaprt za komentiranje.