Najdi forum

krema

Zdravo!

Danes sem kupila kremo od Apotheker Scheller.Ker se mi je malo mudilo,sem pač pograbila prvo,ki sem videla da je za kožo,ki ji primanjkuje vlage.Šele doma sem videla,da je na navodilih pisalo(ki so seveda skrbno zapakirana),da je krema tudi proti prezgodnjem staranju.To me zelo moti,saj sem stara 22 let,vse kreme za suho kožo pa so večinoma tudi za zrelejšo kožo.Kaj naj sedaj…jo lahko uporabljam ali ne?Imajo sicer tudi kremo za kožo kateri primanjkuje maščobe-a te zanalašč nisem vzela,saj se mi zdi da mi sploh ne pomagajo in da se po njih samo svetim,vpijejo pa se ne dobro.Od A.Scheller uporabljam tudi gel za umivanje obraza,ki je namenjen občutljivi koži.Bi bilo potem boljše,da bi tudi kremo vzela isto?

Te ki sem jo kupila,ne morem vrniti saj ni več originalno zapakirana 🙁

Skratka 🙂 zanima me,če bi zelo škodilo,če bi to kremo porabila do konca?

Ne skrbi, kremo lahko porabiš do konca, ker ti ne bo škodovala, če vsebuje že nekaj sestavin proti staranju. Sicer je sedaj skoraj pravi čas, za uporabo takšne kremice, koža se ne bo začela prehitro gubati. Izdelki od A. Scheller pa so sicer zelo naravni in dobri, tako da je strah odveč.

LP Jadranka

Najlepša hvala za vaš odgovor 🙂

Se ti pa lahko zgodi, da boš po tej kremi imela več ogrcev in bolj zamašene pore kot prej, tako kot se je meni. Drugače občutek na koži po tej kremi je bil res fajn, a kaj ko so se ogrci namnožili kot nori.

Kreme, ki so namenjene proti prezgodnjemu staranju praviloma ne vsebujejo maščob (vsaj ne v velikih količinah), tako, da je zelo malo verjetno, da je krema kriva za nastanek ogrcev. Razen, če ne uporabljaš kakšne res zelo mastne kreme.

LP Jadranka

Hmm glede ogrcev bi znal bit problem .Jaz imam v bistvu suho kožo ampak nimam recimo take lepe gladke kože .Mislim….je gladka ampak ni tista “normalna” saj imam polno “ogrcev” če jim lahko tako rečem.So zelo zelo drobne temnejše pikice ki me motijo in jih zato redno stiskam.No ,če sem zdaj pri stiskanju…je to sploh dobro za kožo,če si stiskam te “ogrce” na čelu,nosu in bradi nekako 3x na teden?Verjetno je preveč,ampak me res motijo.

Tisto kremo sem dala naprej in razmišljam o nakupu nove.Ne vem pa katero izbrati.Kot sem že prvič napisala-se mi vse kreme za suho kožo zdijo premastne.
Mi morda lahko katera priporoči kakšno dobro kremo za suho/mešano kožo.Saj sploh ne vem točno kakšno imam.V bistvu je suha T-zona,ampak imam vseeno ogrce po T-zoni,vsi pa nekaj pametujejo da suha koža ne more imeti mozoljev…?

(bila sem pri dermatologinji,kjer so mi nekaj merili in je rekla da imam bolj suho kožo in da ji primanjkuje vlage.O kremah pa mi žal ni svetovala in tudi jaz je nisem nič vprašala,saj se mi je takrat Vichy zdel v redu,sedaj pa bi se rada znebila Vichiyeve kreme in ne vem katero naj izberem)

Kakršen koli odgovor mi bo prav prišel.

Najlepša hvala še enkrat

LP

Mogoče pa krema vsebuje snovi, ki povročajo ogrce. Na nekaterih kremah celo piše “Non comedogenic”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close