Najdi forum

krema

Ga. Nada, pozdravljena!
Zanima me, kdaj je čas za uporabo prve kremice proti gubicam? In katero priporočate za mešano kožo?
Hvala in lep pozdrav.

Puma!

Kdaj je primerno in kdaj ne z uporabo kreme proti gubam je zelo subjektivno, kar pomeni odvisno od posmaznice. V primeru, da se vam že pojavljajo prve gube vam svetujem uporabo blagih vlažilnih krem, ki rahlo gladijo gubice. Nikar pa z zadevami ne pretiravajte, kajti mi smo tiste, ki kožo razvajamo. V primeru, da še nimate gub vam svetujem, da uporabljate predvsem vlažilne kreme, ki dajejo koži vlago in prožnost.

LP Nada

Gospa Nada,
havla za vaš odgovor. Stara sem trideset. Gubice imam okrog oči in – ne vem, kako bi opisala – niso podočnjaki, ampak bolj “udrte” oči. To pomeni, da imam pod očmi takšne kolobarje (oziroma enega večjega), ki sicer niso temno obarvani, vendar sem vedno videti, kot da že par dni nisem spala. Stanje je enako, če spim šest, ali pa devet ur. So vzrok morda očala? Drugače za področje okrog oči uporabljam Termal S Yeux od Vichy.
Lep ponedeljak,
Puma.

Pozdavljena!

Očala mislim, da niso vzrok za temne “podočnjake”.

Ali ima še kdo v družini podoben “problem” kot vi? Kaj pa morebitne zdravstvene težave?

Dejavnikov je več. Kremo, ki uporabljate poznam in sem jo tudi sama uporabljala. Je zelo kvaliteten proizvod.

Žal določenih nepravilnosti ne moremo odpraviti samo s kremami. Lahko jih prekrijete oz. zabrišete s korektorjem….so manj vidne.

LP Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close