Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za telo

krema za telo

Živjo!

Rada bi imela kakšno fajn kremo/fluid za telo, tako ki kožo lepo napne in navlaži. Zanima me, če kaj predlagate oz. katera je vam ful the best.
Aja, ne rabim anticelulit kreme.

Lep dan vsem! K.

Jz uporabljam od loreala nutrilift in sm zlo zadovoljna, kožo naredi mehko in čvrsto, lahko pa sprobaš tud dove baje so tut v redu

Kupi si kaj s karitejevim maslom, kakšno melko ali pa body butter. Od body shopa super, niso pa slabi tudi ne od Freemana.

Nutrilift je kr ok(lih dons prvič sprobala),drgač pa Fruit of the earth,Pa od Lush Sympathy for the skin(noro diši po bananah)

Jaz sem zadovoljna z DOVE firming losion

Jaz iščem eno tako kremo za telo BREZ parabenov (sestavine), ker sem brala o njihovi škodljivosti. Mi lahko kakšno predlagate?

Takšno boš bolj težko našla, ker so p. praktično povsod – konzervansi.
Mene tole tud zelo zanima, branja o tem je ogromno, pa kljub temu še nisem zasledila kakšnega verodostojnega znanstvenega članka, ki bi se jasno opredelil za ali proti.
Kje si pa ti to brala?
Zaenkrat vem samo za Bepanthol, če se prav spomnim napamet.
lp

Že pred leti sem prebrala v Jani in si izpisala. Izogibali naj bi se tudi sestavin s končnico “ceth” in podobno. Ne vem, za kakšno snov gre v tem primeru. Danes je toliko različnih alergij, da sem se odločila, da bom malo pozorna pri teh stvareh.

Meni je pa všeč ta novi otroški gel od Jonsona.
Edina pomankljivost je, da se zelo počasi vpija, zato se z njim mažem v glavnem zvečer preden grem spat.
In glede na to, da je otroški ne vsebuje preveč umetnih substanc.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close