krema za roke
Jaz imam čez takle letni čas vedno razpokane in suhe roke, letos sem to rešila z Neutrogeno, koncentrat, vsak dan namažem, zvečer pred spanjem, čez dan po potrebi (samo zgoraj brez dlani) roke so bile že po prvem dnem boljše, sedaj imam res mehke in nežne roke, nič več suhe in razpokane.
Neutrogena je zakon.
Loccitane in to karitejevo maslo sta super, samo je pa mastno vse skupaj, pri Neutrogeni pa ni.
večina krem, če je človek dosleden pomaga….balea s kamilico ki je tudi za nohte…..ali pa afrodita rich…..zvečer izdatno namazat, vmasirat…..potem dat gor rokavičke iz bombaža, da se lepo vpije….čez dan pa kakšno lažjo kremo……po vsakem umivanju……in bodo rezultati zagotovo vidni…..takoj ko kalšen dan izpustim…se to vidi…..pa še nekaj za obnohtno kožico…kombinacija olivnega olja in medu…zmešaš…in z biba palčko lepo nanašaš na noht…..rezultati so resnično osupljivi (dva do tri krat na teden)…..jaz sem imela podobne težave kot ti…danes imam res lepe roke….in nohte….
Pozdravljena,
dobili ste kar nekaj zanimivih predlogov glede krem za roke, jaz bi dodala to, da je dobro na suhih rokah narediti piling ( uporabite tistega za obraz ali telo), dobro zmasirajte roke in nohte z vseh strani. Potem nanesite kremo.
Kreme za roke niso vse enake:
tiste z glicerinom ali silikonom so zaščitne in naredijo prevleko, še posebej če imate roke veliko v vodi in čistilih.
v kolikor želite bolj globinsko nego so primerne vlažilne kreme z olji in masli in antioksidanti, ki navlažijo in nahranijo kožo rok. Ne pozabite na UV zaščito.
Tudi maske so dobre, lahko na rokah pustite tudi regenerator za lase kadar si jih umivate ali masko za lase, dve muhi na en mah.
Simone Godina
Antiaging Beauty Coach
Forum je zaprt za komentiranje.