Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za porjavitev

krema za porjavitev

Pozdravljeni,

katero kremo za samoporjavitev mi priporočate, tisto v spreju ali v obliki kreme?

lp

Uporabljaš lahko katerokoli, previdna pa moraš biti pri nanosu obeh, da koža ne bo lisasta.

sprej je definitivno boljši, saj se bolje razmaže in še hitreje vse skupaj opraviš…jaz že od začetka uporabljam le sprej in se mi zdi zelo vredu.

in ko se potiš, ti ne gre dol farba oz. ne nastanejo lise?

Zaradi potenja barva ne izgine. Počasi začne izgubljati intenziteto, če se zdrgneš z brisačo (če se potiš, potem stuširaš in nato obrišeš z brisačo). Tudi lis ni.

jst sem imela od sun dance in od potenja je šla dol krema in na tistem predelu svetlejša (npr. čelo in pod nosom). kaj šele pod pazduho!?

Krema pride tudi v pore. Vedeti moraš, da se pot in maščoba izločata prav skozi pore. Edina pot, da se pore očistijo je, da del samoporjavitvene kreme izgine skupaj z izločki. Naj te to ne skrbi, saj se barvila “vpijejo” v kožo in ne v pore.

Če te bo to še naprej spremljalo (svetlejši predeli zaradi potenja), pojdi raje v solarij, kjer se boš lahko kontrolirano sončila in nič ne bo šlo dol.

kaj pa so to pore? male luknjice na koži, kere majo lahko eni bolj vidno 2. manj?

Ponavadi se najbolj opazijo pri ljudeh, ki imajo mastno kožo in sicer po čelu, okoli nosa in po bradi. To se opazi kot majhne luknjice, ki si jih opisala. Nekaterim se vidijo bolj, drugim manj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close