krema za okoli očo
Okoli oči imam male gubice (starost 35). Geli mi sploh ne odgovarjajo. Dobila sem vzorček od Vichiya, pa se mi je zdela krema premočna, ker so me pekle oči. Povprašaj v lekarni, mogoče bo tebi krema odgovarjala.
Jaz sem vzela AVENE (lekarna), stane 4000 in je za 150 nanosov (1 brizg je za oba očesa). Zelo dober filing je po tej kremi. Po 2 tednih se mi zdi, da imam veliko bolj voljno kožo okoli oči. Ne prekriva pa podočnjakov. Jaz imam modrikaste podočnjake (tistih zabuhlih podočnjakov nimam), ki jih prekrivam s pudrom kolikor se pač da.
Imela sem tudi kremo od Loreala Visible Results ampak ni bilo kakega efekta. Kao naj bi prekrila modre podočnjake, ampak mojih ni, tudi gubice niso izginile. Bom videla kako bo s kremo od AVENE (obstajata dve kremi od te firme in samo ena je proti gubam nekaj na Y)
Podočnjake žal nobena krema ne odpravi popolnoma, zato je bistvo, da si najdeš kremo, ki ti sicer ustreza (vlaži, hrani, odpravlja gubice, izboljšuje mikrocirkulacijo kože-odpravlja zabuhlost…). Pomagati si boš morala s kakšnim obarvanim korektorjem v kremasti obliki, ki si ga lahko nanešeš le okrog oči in se sploh ne bo opazil, ker se bo lepo razmazal.
Chanelova Ultra correction eye je res fajn, imajo pa tudi korektorje.
Forum je zaprt za komentiranje.