Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za okoli očo

krema za okoli očo

Prosila bi vas, da mi svetujete katero kremo za okoli oči naj izberem. Stara sem 37 let in imam tudi močne podočnjake (geli mi ne odgovarjajo).

Meni zelo odgovarja krema od Chanela, ULTRA CORRECTION EYE.Preizkusila sem jih že ogromno in ta se mi zdi res nekaj posebnega.Stane 11600,00 sit.Pač prišparam pri ostali kozmetiki, kremo za obraz imam čisto navadno, ne kupujem raznih anticelulitnih krem in podobnega.LP

Pa ta krema od Chanela blaži tudi podočnjake? Se ti zahvaljujem za odgovor

Malo jih že ublaži.Čudežev pa ne pričakuj.Žal!

Odlična je emulzija proti podočnjakom od znamke Carita,lahko pa jo kombinirate tudi z obliži,ki se jih 1krat tedensko namesti okoli oči(so tudi proti podočnjakom).Rezultati so res odlični.

Je emulzija Carita v obliki gela? Kje jo lahko kupim in kakšna je cena? L.p.

Emulzija Carita je v obliki gela,dobite pa jo lahko pri nas v salonu Fanči.Cena je 10.500,00 SIT.

Sem iz Maribora in žal ne poznam vašega salona Fanči. Torej ga v prosti prodaji ni? Je možno dobit kakšen vzorec?

Okoli oči imam male gubice (starost 35). Geli mi sploh ne odgovarjajo. Dobila sem vzorček od Vichiya, pa se mi je zdela krema premočna, ker so me pekle oči. Povprašaj v lekarni, mogoče bo tebi krema odgovarjala.

Jaz sem vzela AVENE (lekarna), stane 4000 in je za 150 nanosov (1 brizg je za oba očesa). Zelo dober filing je po tej kremi. Po 2 tednih se mi zdi, da imam veliko bolj voljno kožo okoli oči. Ne prekriva pa podočnjakov. Jaz imam modrikaste podočnjake (tistih zabuhlih podočnjakov nimam), ki jih prekrivam s pudrom kolikor se pač da.

Imela sem tudi kremo od Loreala Visible Results ampak ni bilo kakega efekta. Kao naj bi prekrila modre podočnjake, ampak mojih ni, tudi gubice niso izginile. Bom videla kako bo s kremo od AVENE (obstajata dve kremi od te firme in samo ena je proti gubam nekaj na Y)

Kupila sem si v lekarni Eucerin kremo, dobila pa sem vzorec tudi od Juvene kreme za okoli očo, vendar sem pri obeh dobila močno alergijo. Skoraj sem že obupala. L.p.

Podočnjake žal nobena krema ne odpravi popolnoma, zato je bistvo, da si najdeš kremo, ki ti sicer ustreza (vlaži, hrani, odpravlja gubice, izboljšuje mikrocirkulacijo kože-odpravlja zabuhlost…). Pomagati si boš morala s kakšnim obarvanim korektorjem v kremasti obliki, ki si ga lahko nanešeš le okrog oči in se sploh ne bo opazil, ker se bo lepo razmazal.
Chanelova Ultra correction eye je res fajn, imajo pa tudi korektorje.

Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close