Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za obraz

Krema za obraz

Hojla,

Punce lahko pomagate ? Danes si moram kupit novo kremo za obraz. Stara sem 30 let, torej rabim nekaj malega proti gubam, predvsem pa bi rada nekaj, kar mi bo kožo naredilo malo bolj žarečo, ker sedajle zgleda malo utrujena. Pa malo mi moal matirat obraz. Razmišljam o Nuxe (a se toizgovori nuks al kako), tista Marveill… nekaj. Ima katera kakšno izkušnjo ?

Preizkusi kakšen tester, v lekarni v BTC-ju v hali A ti ga vedno ponudijo in znajo lepo svetovati.

Jaz sem imela kremo od NUXE za okoli oči in moram rečt da je bila prijetna, za obraz pa imam La Roche Posay in je super.

Lep pozdrav, JetFlash

jaz sem s kremo Eucerin za prve gubice tudi zelo zadovoljna. Sem probala tudi od Vicy pa mi spoloh ni odgovarjala.

Garnier, takšna mala v oranžni steklenički je najboljša. Vsaj meni. Pa na živalih ni testirana kaj mi je pvo.

Stara sem toliko kot ti. Gub še nimam, uporabljam pa oljčno vlažilno kremo za bleščečo kožo (ali nekaj takega) od l’occitaina in je super. Zraven sem si kupila še oljčno masko in ko se zrihtam, res zgledamo bolj zdravo. Uporabljam pa oboje že kakšni dve leti.

Vsaka koža je pojem zase. Tako da takole svetovati na splošno je težko. Lahko zbiraš mnenja, ne vemo pa kaj imaš suho, mastno, mešano. Res je treba preizkusiti testerje, pa še potem ni včasih tako kot naj bi bilo.S o pa kreme kar precej drage, tako da nima smisla nekaj kupit, da ti stoji v omari.Sama sem uporabljala od Yardleja nočno, super, ampak se je je tudi koža naveličala. In po vseh preizkušnjah, ki so kar stale, sem pristala na hidratantni vitaminski iz Lekarne, ki mi res navlaži kožo – ki je suha. Tako da moraš kar sama videt kaj ti odgovarja. Mnenja so pač od vsakega posameznika različna.

Sem zelo zadovoljna z Avene. Kupiš v lekarni, zagotovo ti dajo tudi testerje, da prej sprobaš.

Nuxe za prve gubice

Kozmetika Afrodita ima tudi super kreme, pa se manj “svinjarije” ima notri kot druge. Pa opazam, da se le redke spomnijo na domac proizvod.

jaz tudi prisegam na naravno kozmetiko, stara sem 38 let in uporabljam univerzalno kremo Extravaganja (iz konoplje, grozdnih pesk). lp

Kar nekaj časa sem uporabljala Nuxe Nirvanesque (ki mi zelo odgovarja), zdaj sem vzela zadnjič Merveillance in mi je všeč.

Ma meni na splošno odgovarja Nuxe kozmetika (imajo tudi tonike in čistilna mleka, serume, pilinge…).

Zakaj bi pri 30-ih morala uporabljati kremo proti gubam?

Jaz imam 35 let in ne uporabljam kreme proti gubam. Omenila si, da imas blesceco/mastno kozo, kar pa pomeni, da gubic verjetno se ni. Dokler se ne pojavijo, pusti tezke kreme pri miru. Omisli si eno lazjo nocno za okoli oci in eno light dnevno, pa eno kremo za zdravo polt, vlazno in mat.
Vsaj meni je tako svetovala kozmeticarka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close