Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz

krema za obraz

Pozdravljene,
Stara sem malo čez 30 in rada bi si kupila kremo za obraz in okoli oči pa ne vem katero. Sedaj uporabljam od Nivea pa mi ne paše. Imam normalno kožo, pozimi pa bolj suho. Zanima me, katero uporabljate ?

Hvala za odgovore

imam locitane…..mandelj jabolko…ne zamenjam……

Jaz uporabljam Vichy, za mastno kožo.. mi ful ustreza in je ne menjam. tudi za okoli oči imam njihov gel. meni je super.

negovalna vitaminska iz lekarne

hladilna iz lekarne.

Imam Oriflamove kreme.

Jaz imam trenutno tester od L’occitana mandelj jabolko. Pa nisem še sigurna!

Je mogoče katera že sprobala Alverde kreme, te ko so v tubicah?

meni je najboljša loccitan OLIVA. mi je boljša od manjdelj/jabolko, manj mastna (čeprav se sliši, kot da bi mogla bit olivna zelo mastna, pa ni).

imam pa normalno kožo, pozimi malo suho; stara sem 38

Dior,Hydra Action Gel sorbet 50ml.Vlažilna,ne masti,idealna podlaga za pod puder.Stane cca.50.-Eur.

Testerji so brezvezni, saj običajno zadostujejo le za parkrat, efekt pa vidiš šele po malo daljši uporabi. Raje pojdi h kakšni dobri kozmetičarki, pa naj ti ona svetuje, katero kremo uporabljaj. Sem sprobala vse živo, kar je ustrezalo prijateljicam, meni sploh ni itd….na koncu sem naredila tako in sem zadovoljna.

Vse izdelke imam od L’occitana. Tudi kremo za obraz in sicer nočno za po 40 letu (imam zelo suho kožo) Suprca! Vsi izdelki so res enkratni.

LP, Tally

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close