Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Krema za obraz

Krema za obraz

A mi lahko katera svetuje kakšno dobro kremico za obraz? Imam suho kožo na licih, povsod drugje pa precej mastno, vendar brez mozoljev, skratka drugače lepo kožo. Potrebovala bi nekaj, kar bi mi samo navlažilo kožo, ne pa namastilo in da se takoj vpije. Imela sem že Vichy Termal S1, vendar mi je bila premastna, tako da sem jo uporabljala samo na licih. Zdaj imam on Nivee Aqua Beauty, pa je tudi precej mastna, pa se mi zdi, da se sploh lepo ne vpije (bi bila bolj za suho kožo).
Gledala sem kreme od Clinians – ali jo katera uporablja? Predvsem tisto sem gledala, ki vsebuje izvlečke jabolk ali nekaj takega… Je pa za mešano kožo.
Hvala za nasvete!

Jaz uporabljam kremo od Cliniansa in sem zelo zadovoljna. Tudi sama imam mešano kožno in zato večina krem, ki sem jih predhodno uporabljala, so mi samo mastile kožo. Trenutno uporabljam Clinianosvo zeleno kremo (žal ne vem več, iz česa je, ker nimam več embalaže), ki je kot nekakšen gel. Zelo hitro se vpije v kožo, ne masti in koža se ne sveti. Skratka, res sem zadovoljna s tem.

tudi jaz uporabljam clinians, pa imam zelo občutljivo kožo…morda ti bo tista z granatnim jabolkom premočna; se pa dobi čisto navadna vlažilna krema…glede nivee pa nimam kaj dobrega za povedat :))

jst pa mam celo kolekcijo od nivea kreme za mastno kožo pa sem zelo zadovoljna 🙂

Jaz imam od Vichy nutrilogie in je super – sicer pa podobno kožo kot ti. Vprašaj v lekarni za tester.

Tudi jaz imam mešano kožo, sama bi temu rekla bolj mastno, kot suho, vendar me jwe kozmetičarka opozorila, da je vseeno izsušena in rabi dodatno vlažnost.
V Limoniju sem vzela od Lancaster nmajprej emulzijo za vlaženje in še dnevno/nočno kremo. Meni je izredno všeč.

Meni je super fluid od Eucerina. Se zelo hitro vpija, lepo navlaži in je zelo primeren za mešano do mastno kožo.

Kaj pa Vichy – Normaderm, je že kdo probal? Kakšna je?

Jaz imam tudi mešano kožo pa mi Clinians ni bila v redu, taka “težka” se mi je zdela, sploh zjutraj, ko sem dala povrhu še puder. Uporabljam pa uno v tubi od Plenitude Loreal se mi zdi.

Meni je pa že nekaj let najbolja CERA di CUPRA ROSA. Mislim,da ni boljše kreme..

Edith, mislim, da sem prav to od Cliniansa jaz gledala. Vsebuje neke izvlečke jabolka ali nekaj podobnega in je v obliki gela (zelene barve). Najbrž gre za isto zadevo. Jo bom verjetno poskusila, saj tako draga pa spet ni.
Vichyjeve kreme sem že vse poskusila (imela sem cel kup testerjev) in so mi vse premastne, koža na čelu in nosu se mi je takoj začela svetiti. Hvala vsem za nasvete, bom zgleda morala še kaj drugega kupiti!

Jaz uporabljam Clinians od jabolka. Je kot nekakšen gel. Meni je zelo všeč. Jaz imam tudi tako mešano koži. Po čelu in okoli nosa bolj mastno, druge pa kar normalno. Tudi brez mozolje. V glavnem meni je bila ta krema čez poletje super. pa tudi draga ni. Za zimo pa bi rabla kakšno bolj zaščiteno.

lp

Jaz že nekaj mesecev uporabljam kremo od kozmetike KAHNE, in se mi je koža ful spremenila – na bolš 🙂 najprej sem mela njihovo aloe vera kremo, zdaj pa betakarotensko, vendar mi je prva bolj všeč.

Cera di supra…rosa ali bianca….najboljše!

Tudi za tiste, ki ste zelo občutljive na kreme. Meni zelo, zelo všeč…fajn za make up, za vsak dan….tut tonik in čistilno mleko je zakon! 🙂

Jaz sem tudi za Eucerin …. do zdaj mi je bila ta najboljša!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close