Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz

krema za obraz

Pozdravljeni!

Imam vprašanje v zvezi s kremo za obraz. Donedavnega sem imela bolj mastno kozo (predvsem t zona), pojavljali so se tudi mozolji vendar v mejah normale. Ze nekaj mesecev uporabljam Vichyevo Thermal S mat, s katero sem bila zadovoljna, saj se moja koza ni svetila, bila pa je lepa gladka. V zadnjem casu sem začela opazati, da je moja kozo suha (oblikujejo se nekakšni svaljki kot da bi se luscila), samo kaksno uro po nanosu kreme je lepa gladka. Moram se povedat, da vsak dan uporabljam puder, obcasno naredim kakšen piling. Kaj delam narobe oz. katero kremo mi svetujete posebno zdaj, ko je sonce mocnejse pa kmalu gremo na morje, ki tudi vpliva na kozo. Pa zanima me tudi puder, kaksnega mi priporocate.
Hvala in lp.
Barbara
P.S. Stara sem 24 let!

Lep pozdrav!

Zanima me, ali uporabljate le Thermal S-mat? Ali uporabljate nočno kremo in kateri puder ste do sedaj uporabljala?

Prosim za posredovanje teh odgovorov, preden vam odgovorim.

Hvala za razumevanje!

Lp Nada

Uporabljam samo Thermal S-mat, nocne kreme pa ne. Puder pa od Max Factor, ampak se zdaj ne morem spomnit kako se mu rece. Upam da bo zadoscalo zaenkrat. Drugace pa zdaj ko je tako vroce pudra ne uporabljam vsak dan, ampak le s korektorjem zakrijem drobne nepravilnosti.
Lep pozdrav.
Barbara

Sem ze vceraj odgovorila pa ni sprejel mojega mejla ali kaj?! No, odgovarjam še enkrat – nocne kreme ne uporabljam, puder v kamno mam od Max Factorja krem puff, tekoči puder pa od iste firme Lasting performance.
To bi bilo to, upam, da bo tokrat ratalo.
LP Barbara

Lep pozdrav!

Je ratalo! Spraševala sem za nočno kremo. Očitno je dnevna vlažilna emulzija Thermal S-mat premalo za vašo kožo. Nemastne emulzije so zelo dobre podlage tekočemu pudru, ker kože ne mastijo, vendar pa koža potrebuje dodatno vlago, ki jo lahko nadomestite z nočno, bogato kremo. Če ste zadovoljna z Vichyevimi proizvodi vam svetujem, da si izberete Vichyevo nočno kremo. Posvetujte se v lekarni.

Kar se tiče podlage: mislim, da sta tako Lasting performance, kot cream puff primerna za vaš tip kože.

Uporabite tudi vlažilno masko za obraz. Vsaj enkrat na teden ali dva uporabite masko in vsaj enkrat v mesecu naredite peeling kože.

Maske so odlični nadomestek vlage v koži.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close