KREMA ZA OBRAZ
Pozdravljene,
prosila bi kake predloge za kremo za obraz.
Imam 24 let do sedaj sem že več let uporabljala Garnier Fresh, z njo sem bila super zadovoljna…..
Vendar bi sedaj rada menjala kremo – uporabljala bi rada takšno ki pomaga pri pokanju kapilar.
Pod očmi in na nosu imam majhne rdeče kapilarice, ki so pozimi še bolj vidne torej me zanima če poznate kako kremo ki stanje izboljša.
Ne mi svetovat naj jih odstranim , ker sem bila pri dermatologinji in je rekla, da so preblizu oči da bi jih odstranjevala??!!
Drugače imam mešano kožo, čelo in ličnice malo bolj nagnjene k mastenju in velik problem z ogrci. Koža izgleda kot sito vse polno drobcenih luknjic, ki so vidne in če jih redno ne čistim se zamašijo…. skratka moja koža je na obrazu obupna.
Prosim za kakršen koli nasvet
Hvala in lp
Najprej je pomembno , da imaš ustrezno čistilo za mešan tip kože in , da kožo redno čistiš pri kozmetičarki. Za kuperozne oz. kože nagnjene k rdečici in pokanju kapilar pa obstajajo razni serumi in kreme-Thalgov serum in SD krema, Phytomerjev apaisant serum in krema ali pa tudi tenirana krema za povrh namesto pudra , ki je namenjena prav občutljivim kožam….proizvodov je kar nekaj , vendar kožo le varujejo pri nastanku novih kapilar , ne morejo pa jih izničiti.
Forum je zaprt za komentiranje.