Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz

krema za obraz

Živjo!

Vidim da je med vami veliko strokovnjakov glede dekorativne in negovalne kozmetike.
Upam da bo tudi meni prisel prav kakšen vaš nasvet.
Iščem namreč kremo za obraz (dnevno), ki je seveda brez komodegenih snovi.
Stara sem 22 let in imam normalno kožo.

Hvala in lep pozdrav od Tamare

Poizkusi kaj od Alverde (DM), Altera (Muller), Lush, Weleda in Avon. Od teh sem že vse sprobala in so odlične, predvsem me po njih ne pečejo oči in nimam rdečih flekov na bradi, kar se mi je zgodilo po uporabi drugih, npr. kozmetika Kahne in Afrodita.

Hvala za Bralka za tvoj odgoror.

Nameravam kupiti kremo-Avon Solutions-Botanisource ter nočno Avon-Milk Comfort-misliš da je dobra-naravna.
Za čiščenje pa uporabljam čistilne robčke Nivea-ali sta mleko in tonik bolj učinkovita za čiščenje?
Kateri piling še priporočaš in masko-vlažilno/čistilno?

Lp-tamara

Če hočeš naravne zadeve potem ti priporočam JUST kozmetiko. Zame so še vedno najboljši in relativno gledano tudi najcenejši. Če te zanima JUST mi piši na mail.

Tudi jaz ti predlagam kremo za obraz od Welede – ki vsebuje iris. Sama uporabljam od Welede še rožmarinov šampon, zobno pasto (ne vsebuje fluora) in tonik za obraz. Zelo sem zadovoljna.

Tamara, Avonova krema Milk comfort je komedogena, zato ti je ne priporočam, razen če seveda nimaš težav z mašenjem por. Botanisource pa je O.K.

Hay

Zanima me ce je katera ze poizkusila :
– Avonov Planet Spa-spray za obraz z belim cajem in kaksen je?
– ali pa od Cliniansa ki ima tudi obrazno vodo iz nekih vrelcev,
pa tudi pri Loccitainu sem videla obrazno vodo, mislim da s pomarancnimi cvetvi
-morda kaksna druga obrazna voda-osvezujoca?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close