Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz

krema za obraz

Zdravo!
Stara sem 38 let in kar naenkrat sem se znašla pred dilemo, katero kremo za obraz uporabljati. Ko sprašujem prodajalke po drogerijah, mi svetujejo zelo različno. Nekatere kremo za prve gubice, druge dosti močnejšo. Ima mogoče kdo čisto konkreten predlog? Kakšne kreme uporabljate ve, moje vrstnice?
Imam mešano kožo in seveda že tudi nekaj gubic.

Pozdravljena!

Pri tvojih letih je nujno, da uporabljaš kreme proti gubam, čeprav imaš mastno kožo. Sama sem stara 32 let in tudi uporabljam tovrstne kreme, kljub temu, da nimam gubic. Ampak preventiva je preventiva, kajti ko se gube pojavijo, je že prepozno……!

Svetovala bi ti Avonovi kremi iz linije Anew, in sicer Pure O2 za dnevno nego in RetroActive za nočno nego. Sta zelo vlažilni in hkrati delujeta tudi proti staranju. Kremi sta zelo lahke teksture in ne mastita. Zelo kvalitetni in glede na ostale proizvode tega ranga zelo poceni – vsaka po 4.400,00 SIT. Za kremo okoli oči pa ti svetujem Reti C od Vichyja.

Ginger, hvala! Teh krem res še ne poznam, bom poizkusila! Ali kožo kaj “vleče skupaj” pri uporabi?
Prosim še za nasvete!

Jaz že nekaj let prisegam na Justove kreme ki mi ne povzročajo alergij – stara sem 39 , se pa tudi sama z Justom ukvarjam če te zanima.

Kreme za okoli oči sicer trenutno nimajo (ker pri nas nimajo registrirane neke rastline ki je notri), je pa tudi super maska in peeling. Masko lako pustiš kar gor ker jo koža popije in se čez s kremo namažeš, če je potreba. Za tele vroče dni je enkratna ker je zelo hidratantna in prav napne kožo.

Za okoli oči pa jaz uporabljam Colose-miracle ki jo kupujem pri neki svetovalki za Colose ( tudi Colose se ne da kupit pri nas).

Just se na prezentaciji lahko sproba in se ugotovi če ti odgovarja, če slučajno doma ugotoviš da to ni to, lahko zamenjaš brez problema.

Gass, po Avonovih kremah, ki sem ti jih omenila, obraza ne “vleče skupaj”. Glede na to, da nimaš suhe kože, omenila si, da imaš mešan tip kože, to ne bi smel biti problem. Ta težava – “vlečenje skupaj”, se pojavlja bolj pri presuhi koži.

Če se ti ne da naročati preko kataloga (Avon ima namreč samo kataloško prodajo), ti priporočam še naslednje kremice za obraz:

– Garnier Stop, ki blaži prve znake staranja (prve gubice, nečisto polt…)
– Garnier Lift – za bolj čvrsto in napeto kožo
– Afrodita z aloe vero

Če ti ni žal denarja za kremo, pa so iz višjega cenovnega rezreda zelo dobre kreme od Biotherma – za dnevno nego Aquasource, za nočno pa Age Fitness (od 8.000,00 do 11.000,00 SIT).

Vse te linije imajo tudi kreme za okoli oči.

Naštete kreme so zelo vlažilne in nemastne teksture.

Zdaj bom šla pa kar v drogerijo, da najdem katero od naštetih krem!
(Če ne bo sreče, bom pa prosila katero od vaju, da mi izdata naslov posrednika “nedosegljivih” linij).
Ali je res pri teh kremah cena tista, ki določa “boljšo” kremo? Vedno sem v dilemi ali kupiti dražjo kremo – in zato boljšo – ali cenejšo, saj dostikrat tudi ime podraži izdelek. Kakšne izkušnje glede tega?
LP, Gass

Ne, cena – na žalost, še ne določa kvalitete. Glede na moje izkušnje so cenejši kozmetični izdelki ravno tako, ali pa še kvalitetnejši od dražjih. Ne velja sicer za vse, ampak za večino. Pri dražjih – Dior, Lancome, E. Arden, La Prerie… plačuješ poleg izdelka še znamko, pri cenejših pa plačuješ samo izdelek.

Sporoči, kako si se odločila pri nakupu krem.

Izbira je res težka. Na koncu sem se odločila za Lorealovo kremo RevitaLift. Jo katera od vas uporablja, pozna? Trgovka jo je zelo hvalila.
Pa še nekaj: zaradi (nizke) cene mi je padla v oči regenerativna krema Balea (znamka DM), ki naj bi tudi učinkovala proti gubicam. Kaj mislite o tej kremi in na splošno o znamki Balea? Jaz moram reči, da stvari, ki sem jih kupila niso nič kaj slabše od ostalih znamk, se pa pošteno pozna pri ceni.
Vsem želim lep dan! Gass

Loreal je sama kemija. Vendar če te to ne moti, potem je o.k.

Balea je nekaj takega kot Nivea, samo da je dosti cenejša.

Seveda me moti! Vedno sem za čimbolj naravne stvari, pa naj bo to pri hrani, oblačilih, kremah… Ali je potem res najbolje, da si obraz zjutraj in zvečer namažem z olivnim oljem, kot to počne moja prijateljica? Je to enako učinkovito kot vse te drage kremice? Nedvomno je bolj zdravo…
Je Nivea potem bolj naravna? In kako to veš?
LP, Gass

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close