Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za obraz !!???

Krema za obraz !!???

Stara sem 27 let in morala bom začeti s kako bolj resno kremo za obraz, da nebi prehitro postala gubasta 🙂 In zdaj ne vem katero kremo naj si kupim, razmišljala sem o Vichy…. kaj pa vem. Katere kreme ve uporabljate ??? A bi morala že uporabljati kaj proti gubam ??? Katere priporočate ??

Hvala in lp, PikaP.

Živjo!

Jaz uporabljam kremo Vichy Thermal S1 in sem zelo, zelo zadovoljna z njo. Preden sem jo začela uporabljati, sem imela zelo suho kožo, zdaj pa se mi je zelo popravila in imam res mehko in gladko kožo. Tako da ti definitivno priporočam od Vichy. Mogoče bi bilo še najbolje, če bi šla v lekarno in se tam pozanimala. Ima pa Vichy tudi eno novo kremo za gube, ampak točnega imena ne vem. Po mojem ti bo še najbolj znala svetovati farmacevtka :))

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lep pozdrav!

Hvala Petra, res se bom odpravila kar v lekarno, veliko pohval sem že slišala za Vichy, ne bom več komplicirala, mi bodo res tam pomagale.

Hvala in lp, PikaP

kaj pa anticelulitno kremo (tanovo) od Vichy lahko tud dobiš v lekarnah?

Misha!

Vichy lahko dobis samo v lekarnah, tako da ce jo tam ni, potem je (anticelulitne kreme) tudi drugje ni.

ja res Vichy je the best, jaz uporabljam Nutrilogie 1 in je odlična. Imam bolj suho kožo, in nekaj časa nazaj se mi je na določenih predelih-predvsem čelu-sušila in sedaj po pol leta uporabe ni nikjer sledu o suhi koži. Krema sama ni masta je pa zelo vlažilna in se hitro vpije v kožo, tko da se ne svetiš.

Je pa tudi cenovno ugodna, cca 3400 sit, podobno kot druge manj kvalitetne kreme.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close