Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema za obraz srednja leta

Krema za obraz srednja leta

Zanima me kakšna krema je primerna za mojo kože, kajti imam zelo suho in občutljivo kožo,zlasti sedaj v jesenskem času ob gretju me koža velikokrat srbi. Do sedaj sem poleti uporabljala kozemtiko Green line, toda za jesenski oz.zimski čas ne vem katera bi bila od te linija primerna za mojo kožo! Prosim za nasvet , kakšno kremo pa vi uporabniki uporabljate!
Hvala za odgovor!

Pozdravljena!

Zanima me ali ste že slišali za kozmetiko Avon?
Predstavljeno ima celotno kolekcijo ANEW za zrelo kožo. Je zelo vrhunska in kvalitetna kozmetika. Če bi želeli imeti nov katalog pa tudi kakšen vzorček, mi pišite na e- mail.

Lep pozdrav,
Sanja

Zdravo, če imaš kaj za kuperozno kožo na obrazcu se javi in pošlji svoj mail naslov.
LP

Živjo!

Glede kuperoze ti ne znam svetovati, ker mislim da te kreme niso dovolj.
Ne vem koliko imaš to razširjeno, ker manjše žilice lahko prekrivaš s kakšnim pudrom ali korektorjem.
Najbolje da se posvetuješ s kakšnim dermatologom, ker vem da obstajajo nekakšne kreme za kuperozo.

Lp,
Sanja

Dobra negovalna krema za kuperozo je Ella Bache Tomate krema. Pomirja in neguje stene kapilar. Če pa imaš težave z rdečim obrazom, pa priporočam tenirano kremo Angela Bruhn, ki nevtralizira rdečico. Obe kremi lahk dobiš v našem salonu, ker ne vem (vsaj za tenirano kremo), da bi jo predajali še kje drugje.

za kuperozo in sploh za suho kožo je dobra Just slezenčeva krema, ali pa rivitas kolekcija za suho kožo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close