Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za obraz iz Hoferja

krema za obraz iz Hoferja

Uporablja kdo. Znamka OMBIA iz Hoferja.
Menda je zelo kvalitetna, in z vsemi testi. Ima že kdo kako izkušnjo?

lp

Ne poznam, glede na ceno pa mirno preizkusiš, ne bo posebne škode, če ti ne bo ustrezala. Še vedno jo potem lahko uporabiš za roke ali kaj podobnega 🙂

Jaz uporabljam tisto navadno classic temno modro in sem zelo zadovoljna, sem preizkusila že nekaj dražjih krem ampak ta je zakon. Pa 1,25 stane.

Mi kupujemo Ombio mleko, kreme, … in za to ceno je bajna kvaliteta. Sploh, če imaš občutljivo kožo.

Ombia med, 5% urea, zame zelo dobra, cena pa da govorim.

In še toleza vse tiste ki že vnaprej tulte nič iz Hoferja: V reviji VIP je bila ena od od krem za sončenje iz Hoferja odlično ocenjena, pred mnogimi drugimi. Mislim da v eni od poletnih številk letnik 2009.

Aha, pa še teste za med poglejte v lanskem VIP-u! Zelo dober, Špar mora pa svojega iz prodaje vzet!

Potrjujem, odlična kvaliteta.

Še ena cvetka za sumničave mone: v tujini so naredili tudi test z Aldijevimi/Hoferjevimi kremami proti gubam. Prvo mesto, haha! Testiranke so ostale punce celo spraševale, če so bile na liftingu, tako dobro se je ta kremca odrezala. Ker sem žleht, vam ne bom povedala, katera je! 🙂

ja, pa veš kaj testirajo? mazavost, vpojnost, dejansko UV zaščito….več sranja je not, bolj se bo mazala, vpila vkožo, dišala…..
tko, da tale testiranja so kr neki, pa imam VIP, sem naročena

Zakaj maš pa VIP naročen, če so testi kr neki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close