Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek krema za obraz – 26 let

krema za obraz – 26 let

Katero kremo za obraz naj uporabljam? Imam že prve izrazne gubice okoli ust in oči.
Kožo imam sicer bolj suho kot mastno. Povrhnjica je tanka.

Jaz uporabljam Clinians Antitempo in jo kombiniram z Vichy Nutrilogie 2. Po mojem ti ni treba še razmišljati o tapravi kremi proti gubam, bolj pomembno je, da kožo dosledno čistiš in mažeš z dobro kremo zjutraj in zvečer.

ALVERDE JOJOBA SENSITIVE, NAJBOLJŠA KREMA KAR SEM JIH KDAJ IMELA, PA ŠE POCENI, PO ČIŠČENJU PA TONIK CERA DI CUPRA ZA ZRELO KOŽO IN SCHELLERJEV GEL ZITTRONENMELISE ALI PA TISTI DRUGI V MODRI EMBALAŽI.

Aki! Vsaka izmed nas ti bo povedala kaj njej najbolj odgovarja.Ti pa obišči kakšno dobro kozmetičarko, ki ti bo lahko svetovala katera krema in kakšna nega najbolj ustreza tvojemu tipu kože.Če pa so gubice okoli oči in ust zaradi smeha pa bodi vesela!

Ma so v glavnem zaradi smeha. Kakšna je tudi zaradi skrbi 😉 Dejstvo je, da v vsej tej poplavi reklam in krem v trgovinah nikjer ne zasledim, katerim sestavinam v kremah se moram za zdaj še izogibati in katera “čudežna” krema je čisto nesprejemljiva za mojo starost.
Npr. Garnier lift – je za to kremo to še prezgodaj? Sicer se bolj redko namažem z njo, večinoma uporabljam kar hčerkine otroške kreme, ki pa gotovo ne zadostujejo.

Verjetno bo res treba vzeti pot pod noge in iti do kozmetičarke… Svetovane kremce si bom pa vseeno šla pogledat!
LP

jaz ti ne priporočam kozmetičarke, ker ti potem na silo hočejo prodat predvsem zelo drage kreme, ki nimajo nobenih učinkov, daj pojdi pogledat na internet forum Planet lepote, kjer svetuje Tanja. Po njenih nasvetih se mi je koža 100% popravila.

Babi, babi.To je pa tko dober nasvet k da pošleš resnega bolnika na plac po zdravilne čajčke kr so pregledi ful dragi.

Draga lastovica, ocitno je, da precenjujes sposobnosti kozmeticark.
Po vecini (so seveda svetle izjeme) vecina kozmeticark nima pojma o kemiji in farmaciji, absorbciji snovi in tehnologiji izdelovanja dolocenih preparatov.
Osebno sem imela probleme s kozo in sicer s porami in ogrci. Zamenjala sem precej znanih in kao dobrih Slo kozmeticark, pa se je stanje samo se slabsalo. Edino dobro je bilo mehansko ciscenje, vse ostalo je bilo stran metanje denarja za kvazi slavno in precenjeno kozmetiko.
Moja koza je koncala pri dermatologu, kjer sem izvedela, katere podlage krem niso za mojo kozo.
Vse kreme, ki so mi jih svetovale kozmeticarke, so vsebovale podlage, ki pocasi, a zanesljivo masijo pore in povzrocajo komedone.
Toliko o dobrih in strokovnih nasvetih kozmeticark!
Pregled pri dermatologu stane priblizno toliko kot en obisk kozmeticarke, je pa dermatologov nasvet tega denarja res vreden.
lp

Tudi mene nič kaj ne mika h kozmetičarkam, tudi po nasvetu (oz. odsvetu) prijateljic, ki so imele slabe izkušnje z njimi…
Stara sem enako kot ti in ker sem imela skoraj vso mladost dokaj problematično kožo, sem dala skozi vse živo, razne kreme proti mozoljem itd. In ti povem, bolj kot je krema “drastična”, torej da kao nekaj “zdravi”, hujša je! Ko se samo spomnim vseh tistih Oxijev itd., groza!!

Najboljšo kožo imam zdaj, ko sem prenehala z vsemi tistimi (agresivnimi) kremami in uporabljam le kakšno lahko vlažilno kremico, po možnosti v obliki gela, da ne masti kože (ker imam bolj mastno oz. mešano kožo). Včasih pa tudi pustim kožo kak dan pri miru in jo umijem samo z vodo, da si “odpočije”, pa je zelo dober rezultat. Pa seveda – pit veliko vode!
Glede kreme pa trenutno uporabljam od Cliniansa – Attiva Idratante (to je za normalno in mešano kožo) in sem zelo zadovoljna z njo.
Tako da je najbolje, da pač malo pogledaš po trgovinah, prebereš par etiket, pa boš videla, kaj bi bilo zate glede na tip kože – če imaš bolj suho kožo, pač išči v tej smeri. Vredu pa mi je bila tudi prejšnja krema – tudi ta je bila v obliki gela – od Rosala (hrvaška firma), tak prozoren gel, ki se tudi nič ni svetil, mastil… super!
Najbolje pa je, da si po lekarnah in drogerijah najprej nabereš čimveč testerjev, pa boš videla, katera ti ustreza!

Jaz ti svetujem, da si vzameš čas in stopiš po trgovinah, si nabereš testerje in doma počasi probavaš, potem boš pa videla, kaj ti najbolj odgovarja na tvoj tip kože.
V Lekovi prodajalni na Verovškovi so krasni svetovalci, pa še en kup stvari za domov dobiš, da sam v miru probaš. Samo povej s čim imaš težave.

lp

Moja izkušnja pa je, da v večini lekarn ali drogerij sploh niso radodarni s testerji. Zmeraj se mi zdi, d amsilijo, da si hočem nekaj zastonj pridobiti, Ampak jaz imam res probleme s tem, katero kremo ali gel naj uporabim, ker skoraj po vsaki dobim alergijo in invazijo mozoljev. Imam mešano do mastno kožo in stanje res ni rožnato.

jaz pa po lekarnha vedno dobim, samo reci je treba. Po drigerijah je pa cisto druga pesem…

Hvala, punce!

Lep dan in veliko sončka vsem!

Joj, dekleta, kakšna lahkovernost. Pobrati testerje, pa na svojem obrazu (koži) preizkušati nekaj kar sploh ne poznate.Res je postopek poceni, vendar lahkoveren.Mislim, da ima carota prav. Svetovala je DOBRO kozmetičarko, ne pa prodajalke v drogerijah.Premisli! Koža je pa itak tvoja!

In kako ves, katera kozmeticarka je DOBRA?

Jaz sem odkrila kozmetiko Afrodita, proizvajalca Krke. In res je to super kozmetika. Uporabljam njihovo peno za čiščenje kože in sem full zadovoljna. Problem je v tem, ker imam mešano kožo in me je včasih od tonikov, … pekla med obrvmi koža, tako zelo suha je bila. Sedaj teh problemov nimam več.

Kot kremo pa imam dnevno mandljevo kremo. Je lahka, na vodni osnovi in odlična podlaga za ličenje. Tudi z nočno kremo sem zelo zadovoljna, saj je bogata (tak občutek mi da), zjutraj je koža mehka, voljna. Pa še to, ogercev nimam toliko, kot sem jih imela včasih.

Vprašanje za zgornjo piko…

pri katerem dermatologi si pa bil, ker jaz sem bila pri 3-h pa so bili vsi en totaln podn?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close