Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema za mešano kožo

krema za mešano kožo

Zanima me, katero kremo bi lahko uporabila, naj povem, da sem do zdaj imela vichy thermal s in sem bila zadovoljna. Ampak problem je v tem, da se mi koža na čelu zelo hitro zmasti, če se namažem, če pa ta predel izpustim, pa je suha. Katera krema bi bila najbolj primerna oz, kakšen način, da izboljšam kožo na čelu?Če pa si na namazano kožo nanesem še puder, pa je katastrofa, kot bi me po nekaj urah polil z oljem. Kaj mi priporočate? Če to bere ga.Nada-iz Orbica, naj mi lepo prosim svetuje. ZA nasvete pa prosim tudi ostale in seveda izkušnje s takšno kožo.
Hvala in lep pozdrav!

Jaz bi ti pa raje odsvetovala Vichy, ker vsebuje alkohol in koži škodi. Z Vichyjem sm si kožo čist uničla, pore so se mi zelo povečale in kožo okrog nosa pa sem imela čisto rdečo oz. sm dobila ekcem.

Priporočam ti kremo oz. gel od Helene Rubinstein za mešano kožo. Imenuje se Force C Premium, moraš pa pogledat, da gor piše, da je za mešano kožo, ker je samo ta nekomedogena. Obstajajo namreč kreme iz iste kolekcije tudi za druge tipe kože.

Glede mastnega čela je pa tako, da je dobra krema sicer zelo pomembna, še vedno pa je dobro, da čez dan kdaj popivnaš vso odvečno masščobo s posebnimi robčki za ta namen oz. s pudrom v prahu.

Hvala za dogovor. Zanima me, kje bi jo lahko kupila, v Lj, Mb? Pozdravček.

V parfumerijah Limoni imajo sigurno Heleno Rubinstein, za druge pa žal ne vem.

Lp.

ŽIVJO!
TUDI JAZ IMAM TAKŠNO KOŽO KOT TI IN ŽE VEČ KOT LETO UPORABLJAM KREMO VICHY NORMADERM, PA TONIK OD GARNIER PURE, POZIMI PA UPORABLJAM ŠE PUDER OD ISA DORE, KI JE TAKŠEN BOLJ LAHEK – MEN TO ZELO USTREZA(PA IMAM DRUGAČE TUDI OBČUTLJIVO KOŽO)!

Tudi jaz ti odsvetujem Vichy-jeve kreme.Moja koža nanje reagira alergično(rdečica,pikice,mehurčki,…)Lahko pa poizkusiš MULTISKIN od SANS SOUCIS -ja za mešano kožo.

Če si bla z Vichy thermal S1 zadovoljna, ti priporočam, da to kremo še naprej uporabljaš za vrat in lica, na T-predelu (čelo, nos, brada) pa se mažaš s Thermal S Mat. Tako kombinacijo jaz uporabljam poleti. Poskusi.

Živjo,
priporočila bi Normalizing Face Oil od Dr. Hauschke (v zeliščni lekarni pod Maxijem in v Cityparku). Vem, da se čudno sliši, nanašati olje na mastno kožo, ampak problem pri mastnih predelih kože je, da to kožo običajno napademo z nekimi izsuševalnimi kremami (pa s kakimi alkoholnimi toniki), na kar koža odreagira tako, da samo še več maščob proizvede,… Kožo je vsekakor treba očisititi, vendar potem tudi primerno navlažiti in tole olje je res super v ta namen.
Lp,
Katarina

Z oljem navlažimo kožo? Od kdaj?

Ro,
ne razumem čisto tvojega komentarja, olja so ena izmed bolj učinkovitih sredstev za vlaženje (npr. Johnsons baby olje za kožo telesa), tole od Dr. Hauschke je namenjeno pa prav mastni koži na obrazu.
LP,
Katarina

Tudi jaz imam mešano kožo. V lekarni so mi svetovali naj poizkusim s hidratantno kremo Eucerin. Uporabljam jo že kakšna dva meseca in mi zelo odgovarja.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close