Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema-suha koža-30

krema-suha koža-30

Hallo!

Kako naj vem, katera krema je primerna za suho kožo na obrazu pri skoraj 30-ih letih? Samo pri nekaterih npr. piše, da je primerna za po 25 ali po 45,…… Katera pa naj bi bila NAJ NAJ (za suho kožo) za okrog 30-ega leta? Če vprašam kakšno prodajalko, mi takoj našteje vrsto krem – OK, vse lepo in prav, ampak ne za 15000 ali več SIT. Help!!!!!!!

Priporočam ti kombinacijo kreme in seruma-vsaj čez zimo. Sicer pa je krem za suho kožo veliko-naj ti dajo testerje in se na podlagi tega odloči katera krema ti najbolj ustreza glede na to koliko si pripravljena zapraviti.

Zeliscna krema za obraz ZAVODA TREBNIK Slovenske Konjice je najboljsa in najcenejsa.

Jaz imam pri suhi koži na licih zelo dobre izkušnje z Bepantenom (sicer malo dražja krema, primerna za nego prsnih bradavic pri dojenju ter nežne dojenčkove ritke). Imej jo doma vsaj za občasno ali za kakšno tedensko kuro. Dobiš jo v lekarni.

Poskusi z ARTISTRY kremo za suho do normalno kožo. Jaz sem po dolgem času našla to, ki mi edina ustreza. Stane 4.500,00.

HVALA!!!!!!!!

poklici me na gsm:031 628 718 poslala ti bom testerje in ti tudi svetovala srecno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close