Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Krema/sprej za samoporjavitev

Krema/sprej za samoporjavitev

Živjo!
Zanima me kakšne kreme oz. spreje za samoporjavitev uporabljate in koliko stanejo?
Ali škodijo koži?
Hvala, čao

Decleor-cena je okoli 5.000,00 SIT.Koži ne škodijo.zato si lahko brez skrbi,le flekasta lahko postaneš ob nepravilni uporabi.

Hojla ….

Mene pa zanima kakšna je pravilna uporaba?
Nekako se mi zdi nemogoče, da bi se lahko po vsem telesu popolnoma enakomerno namazala ali posprejala!

Lp
IRA

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Najprej moraš obvezno narediti piling za telo,potem se posprejaš,čez pa se namažeš še z mlekom.Če je sprej kvaliteten,se ne bi smeli poznati madeži.

Živjo!

Tudi mene zanima še en podatek v vezi s samoporjavitveno kremo/sprejem in sicer koliko časa se obdrži na koži in če se mogoče kaj pozna na obleki?

Lep pozdrav!

Če je proizvod kvaliteten naj ne bi šlo na obleko(recimo DECLEOR),sicer pa moraš takoj po nanosu počakati še nekaj časa-recimo približno 20min.Držalo naj bi nekaj dni,potem pa moraš postopek ponavljati.Paziti pa moraš,ker barva ne predstavlja tudi zaščite,ampak le temnejšo polt.

Mene pa zanima, kako si zadevo odstraniti, če nisi zadovoljen z nanosom

V tem primeru moraš počakati,da gre dol z umivanjem,drugega ni.

Jst vam povem iz lastnih izkušenj, da so vse te kreme za en drek. Uporabljala sem vse najboljše iz lekarn, od Loreala, Decleor in ostalih kvalitetnih firm, se vedno držala po vseh pravilih nanašanja in vsega pred in po postopka pa sem vseeno imela fleke. Pejte rajš v solarij al pa še bolš vn na naravno sonce.

jaz imam pa z njimi problem, da ne dobim lepe rjave barve, ampak mi vse udarijo na korenčkovo barvo. Zato sem obupala.

Irena

Katero kremo pa si uporabljala in kako si postopek izvajala?

Mene pa mini ko vidim, da rjuha na kateri ležim postanr rjava, ful nagravžn, pa na belih modrcih se pozna.Sploh če sportaš, pol kar dol teče.Solarij je ful bolš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close