Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema oz. gel na vodni osnovi

krema oz. gel na vodni osnovi

Zanima me če kdo pozna kakšno kremo ali gel na vodni osnovi in ne na oljni. Potrebujem za uporabo pasa za krepitev mišic.
Hvala in lp, Pia

V Sanolabor kupi gel za ultrazvok. 1 liter pride okoli 1000 sit.

Hvala!
Upam da se javi še kdo.
Lp, Pia

Od Amai gel na vodni osnovi, z aloe vero, modra embalaža, pa še najcenejši je. Lani sem jaz ta gel uporabljala skupaj s pasom za krepitev mišic.
LP

Alja: To je ta gel ko je za po pikih komarjev in to? Kako si bila zadovoljna s pasom? Imaš kak pomemben nasvet? Hvala

katja: Poznaš mogoče točno ime tega gela? SEm bila danes v Sanolaborju in imajo gel za ultrazvok samo stane mislim da 250 g nekaj čez 800 sit. Hvala
Lp, Pia

To je gel za po tuširanju, embalaža je bela in temno modra, stane pa okoli 400 sit, ali še manj. Kar se pa delovanja pasu tiče, sem bila sicer kar zadovoljna, res so se mi začele mišice poznat, ampak sem ga vseeno po kakem mesecu uporabe prodala, ker me je kar nekako bolelo, ko sem ga uporabljala.

Kak bolelo? Med uporabo ali kot muskl fiber, upam da veš kaj mislim?
Hvala in lp, Pia

Če sem dala nižjo stopnjo, nisem dovolj čutila delovanja pasu, če pa sem dala samo za eno stopnjo višje, me je bolelo (premočno je delovala naprava).

lahko se ga kupi preko spletne strani http://www.miapharma.si
1 liter gela stane 5,04evra
5 litrski gel pa 20,76 evra. Cene so z davkom.
Za več informacij lahko pokličete na 040 99 44 55

Prodajamo gel za ultrazvok v dveh pakiranjih: 250 mililitrska posodica ali 5 litrska.

Več na: Cardio d.o.o. – gel za ultrazvok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close