krema melem iz Beograda
Krema, kolikor vem, ni bila analizirana. Otroka mažem z njo izjemoma, kajti takoj pomaga za razliko od ostalih steroidnih, resno škodljivih krem, ki jih dobiva od zdravnika.
Za naročilo piši gregor.erman@gmail.com
Kremo sem tudi jaz imela.Na sinu je pa ze takrat nisem upala uporabljati, ker take “cudeze” kot jih dela ta krema naredijo le kortikostroidi.
Pomaga vam pa zato bolj, ker so takih kolicinah- vecjih kot v kremah primerni za otroke.
Ne vem vasa odlocitev je. Krema ni bila morda testirana in niti za niti proti. Se pravi da z njo tvegate sami. Jaz vem, da za svojega otroka nebi tvegala, ker vem kaka skoda se naredi zaradi kortikostroidov, sploh ce jih vsebuje nad dovoljenim. Ampak mogoce je pa le cudezna…. upam da bomo kdaj zvedeli… do takrat pa sama vam odsvetujem uporabo na otrokovi nezni kozi …
lep dan
pisi mi na mail ker tukaj sem bolj malo fiatboy222@hotmail.com
Pozdravljena,
glede suhe kože vašega sina, v lekarni kupite kremo, ki vsebuje omega 6,9 maščobne kisline, izvleček ovsa, to so sestavine, ki bodo zelo lepo pomagale. Ko je že krasta na ličkih je najbolje kar otroška krema za ritko ali tista za mraz.
Pri kopanju uporabite oljne kopeli in so temu namenjene, v lekarni dobite celotno kolekcijo izdelkov na bazi ovsa.
V kolikor ima pozimi suho kožo in lišaje je lahko kriva tudi alergija na hrano ( jajca, rdeče meso, svinjina, konzervansi…), pomaga pa zelo dodajanje prehranskih dopolnil na bazi Omega 3 maščob.
V svojem centru tudi za otroke delam vodene programe prehrane in testiranja na hrano, ter dodajanj določenih prehranskih dpolnil, ki lahko izboljšajo taka stanja. Ker zdravljenje kože vsi zmotno mislimo, da pomagajo kreme a je vzrok globlji, otroci to prinesejo na svet že od mater.
V svojih 29 letih izkušen s področja kozmetike in nutrikozmetike sem že veliko videla in kreme ne pomagajo, ker lahko samo ublažijo simptome.Potrebna je celostna rešitev.
MOj otrok j imel isti problem in smo s spremembo prehrane in dopolnili rešili zadevo.
Simone Godina
Antiaging Beauty HealthCoach
Antiagedermolab
040 291 15
Facebook/ Simone Godina
Forum je zaprt za komentiranje.