Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema in sijaj kože

krema in sijaj kože

Pozdravljene!

Imam vprašanje. Sem 25 letnica. po koži na obrazu nimam aken, imam čisto lepo kožo. Po obisku pri kozmetičarki sem spoznala, da imam občutno presuho kožo. Tako sem si začela mazat kožo s kremo ( od nivee s marelico in odsevnimi pigmenti) in vsak večer si jo očistim z mlekom iz oliv in kamilic. po nosu in bradi pa imam nešteto ogrcev, ki pa so vidni le od blizu. ( To mi je ostalo ko sem se nehala pudrat 4 leta nazaj).

Vprašanje je – kako si naj kožo negujem, da bom imela dovolj vlage in da se mi bo sijala ( po obisku pri kozmetičarki se mi je en teden, tko lepa je bila). Katero kremo naj uporabljam po čiščenju z mlekom zvečer, tik preden grem v posteljo – da je vlažna in da se ne pušča po posteljnini in da nimaš občutka kot da nediha koža?

Uporabljaj peeling, ki odstrani poroženelo kož, ki daje “nesvetleč” videz kože. Zadostuje enkrat na 2 tedna, vlažilno masko pa lahko naneseš tudi enkrat tedensko.

Lahko napišeš prosim primere peelingov in mask?

Hvala!

Decleor: Phytopeel krema – peeling, Hydrafloral maska – vlažilna maska (odličen peeling efekt in zelo mehka maska – priporočam)
Phytomer: Vegetal peeling, Hydratant mask

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close