Najdi forum

krektor

Kateri korektor se vam zdi najboljši?

Lancome Effacernes longue Tenue – tekoči korektor pa vendar obstojen in vlažilen.

LP

Ej koliko pa stane in kje se ga da dobit. Hvala

Glede cene si me pa zdaj dobila. Se je ne spomnim več točno, ker ga imam že eno leto. Mislim pa da je bil okrog 3 ali 4 tisoč SIT. Kupila sem ga v centru Lancome na Slovenski cesti v Ljubljani malo pred bavarskim dvorom. Imajo ga tudi v Mullerju, sam ne vem glede cene.

Preizkusila sem jih že precej. Če pa hočeš nekaj resnično prekrivnega poskusi korektor od Art Decoja, je v zelo majhni embalaži, a traja izjemno dolgo, nanaša se s prsti in prekrije popolnom vse nepravilnosti. Mislim, da se ga dobi v 4 ali 5 odtenkih.
flora

Kje pa se ga lahko kupi in koliko stane? Hvala

http://med.over.net/phorum/read.php?f=69&i=8529&t=8529

Smo se pogovarjali o tem izdelku – kje se kupi in učinek.

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Mislim, da v večini malo bolje založenih drogerij. Jaz ga dobim v parfumeriji Beaute (ali nekaj podobnega) v Mercator hipermarketu.
Imenuje se Art deco kamuflažna krema in je resnično prekrivna, stane pa nekje od 1.500 do 2.000 SIT.(ne spomnim se točno, ker sem jo nazadnje kupila lani poleti-ponavadi kupim kar dve iz bojazni, da je ne bi več izdelovali, ha,ha,ha).
LP flora

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close