Najdi forum

krekanje iger

A mi lahko kdo napiše prosim kako se lotit krekanja iger.Imam eno demo zanimivo demo igrco,ki je potekla po 60 min.

Sori, napačen forum … Tu ne delamo tega.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Piratstvo storjeno iz osebnih, neprofitnih razlogov torej ni (oz. ne bo več) nelegalno. Zakaj torej nebi povedali in se delali lepe.
Priporočam ti da si downloadaš celotno igro če je le mogoče, saj ti celotna ponuja veliko več kot demo. Ponavadi cracki za demo izdaje ne obstajajo, ampak samo za celotne.

Se strinjam s tezo, da je človek v osnovi hipokrit. Kar pravimo po forumu, je eno, kar pa dejansko počnemo, pa drugo. V službi imamo stvari urejene, se razume, privat pa … Drugače po večini forumov (vsaj takšnih bolj obiskanih) moderatorji piratstva in pomoči pri tem ne dovolijo iz čisto preprostega razloga, ker ne želijo težav in jaz jih pri tem popolnoma razumem.

Mojca, svetujem ti, da igro enostavno kupiš. Igre stanejo nekje 40EUR, starejše pa 10-20EUR, toliko na primer, stanejo 4je PZSjevi zemljevidi ali pa vodniček Slovenske stene. Recimo, windows XP home stanejo okoli 100EUR, XP pro že 150, office proffesional že krepkih 300EUR in to DSP verzije (samo z novim računalnikom). Jaz sem do sedaj kupil tri kopije Warcraft 3 (eden Regin of caos in 2 The frozen throne), obe verziji World of warcraft(tukaj sicer plačuješ mesečno naročnino, razen, če igraš na privat serverjih, a je treba špil vseeno kupit), Never winter nights in Dark messiah.

Kupujem pa jih pri Mantisu, pošljejo mi po pošti, imajo pa trgovino v Ljubljnani.

Pa še menjajo ti igre, staro za novo – z manjšim doplačilom. :))

JAZ TUD NE VEM KAKO SE KREKA

Zdravo,

Za krekanje oz. izdelovanje PatchFile-ov, RegFile-ov, itn. moraš znati programirati kot prvo, da boš lahko sploh razumel zadeve. Assembly mislim da je precej dobra odskočna deska. Če je kdo že kdaj vsaj uporabljal kakšen HexEditor program in je tako kaj to delal, bo že razumel. Naprimer za igro MDK, si lahko že s preprostim HexEditor programom odstranil “CD Check” omejitev.

To, potem pa vzratni inženiring. Tukaj se pa najbolj uporablja program Ollydbg in SoftIce. Eden primer, je pa YT/splet poln takšnih navodil, če znaš “pravilno Google-a fprašat”. 😀

Ne smejo spodbujat pirastva z svetovanjem.Tudi pirati dobro delajo z igrami.

If you like it!Buy it!Support the developers. To je piratski moto.

To je tako specifična zadeva, da bo začetnike hitro ohromilo, ker morajo veliko znati. Ja, sploh če se iz “krekerjev” prelevijo v svetovalce za boljšo zaščito.

Res.

To je tako specifična zadeva, da bo začetnike hitro ohromilo, ker morajo veliko znati. Ja, sploh če se iz “krekerjev” prelevijo v svetovalce za boljšo zaščito.

Res.[/quote]

Tako sem mislil,da pirati dobro delajo:

Tudi pirati dobro delajo z igrami:

If you like it!Buy it!Support the developers. To je piratski moto.

Zato ker piratske igre so en šit.Ne moreš preko neta igrat,pa popravki,pa določeni dodatki so le v originalu.Poigraš piratsko igro in če ti je všeč in želiš več: BUY IT!

Zato ker piratske igre so en šit.Ne moreš preko neta igrat,pa popravki,pa določeni dodatki so le v originalu.Poigraš piratsko igro in če ti je všeč in želiš več: BUY IT!

RE: Piratske igre so čisto normalne in dalec stran od ”šita”. Dodatke ( ce s tem mislis DLC-je ) z lahkoto dobis piratske dokaj hitro po originalni objavi, multiplayer lahko igras dokaj normalno( sam sem igral piratski BF 2 multiplayer le nekaj trenutkov po tem ko sem ga downloadal ).

http://thepiratebay.sx/

Vpiši ime igre, downloadaj in sledi navodilom, ki jih dobiš poleg (readme).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close