Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kreiranje particij pri win XP težava NUJNO?

Kreiranje particij pri win XP težava NUJNO?

Imam eno težavo pri kreiranju particij pri inštalaciji win xp:

zažanem boot win xp potrdim F8 licenco enter najprej pobrišem particijo nato kreiram dve particiji vsaki 50% se pravi vidim sedaj C in D kot raw nato se postavim na da in enter izberem quick ntfs napiše sedaj se bo formatiral C ( ne napiše d čeprav sem ga izbral) gre format skozi in esc napiše c ntfs d (raw) in če sedaj potrdim c gre kar inštalacija in če tudi potrdim d gre inštalacija vendar na d:

kje sem zamočil

kam bi ti rad dal windows-e? na c direktorij ali na d

Pišuka, ste pa res postali mojstri za postavljanje vprašanj. Vse težje vas je rezumet 🙂

Zbriši obe particiji in ju na novo kreiraj.

Formatiraj sam particijo C in nanjo namesti Winse, partciijo D boš formatiral kasneje iz windowsov.

Lahko da si že prej kdaj čaral s particijami in nameščanjem XP-jev čez obstoječe, pa imaš malce pobrkljane oznake particij. Vendar – pri popolnem formatiranju z boot cd-jem, ki ga omenjaš, ne bi smelo biti zapletov.

Tajfun e točno to sem hotel slišati fora je v tem da ustvarim particijo c in d naložu xp je bom na c, spraševal pa sem kako tudi d formatirati preden da zadevco naložim na c (beri začnem inštalirat xp-je), ker si rekel razdeli particiji na c in d ter formatiraj sam particijo c in nato v winsih še d sem to tudi storil in zadevca zaenkrat dela bp.

Ja, normalno Bobyy, mora gret 🙂

C ne sme bit RAW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kako misliš c ne sme biti RAW ??????????
ko defeniraš particije mislim da je vse RAW potem pa ne ???
A se motim Tajfun???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close