Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kreganje

kreganje

Že dalj časa sva poročena z ženo in že nekaj let se kregava, ampak še nikoli tako kot zadnjih nekaj tednov, od kar sem ji povedal, da imam ljubico, ki je bolj sexi od nje. Povedal sem ji tudi, da jaz še vedno ljubim le njo, ker je seveda moja žena, tista druga ljubica pa mi le izpolnjuje moje skrite spolne fantazije, katerim moja žena žal ni več kos zaradi njenega izgleda in odvečnih kilogramov, ki si jih je nabrala skozi leta najine poroke. To povedano ji pa ni najbolj pasalo in zdaj sploh noče več sexati z mano, tako da mi manjka več kot polovico tega, saj nisem ves čas pri svoji sexi ljubici.
Problem zdaj tu je, ko ne vem kaj storiti. Žena mi je prejšnji teden že naložila moje cunje v vrečke in jih zmetala skozi okno na cesto. Šel sem seveda hitro dol in jih prinesel nazaj in jih posortiral nazaj v omare. Zdaj pa ne vem, kako naj jo na čim blažji način odslovim iz moje hiše. Ločitev je že v postopku, ampak problem je, da ona nima kam it, saj je od staršev prišla z golo ritjo direktno k meni v mojo hišo z mojim lastništvom in jest sem ji seveda iz ljubezni vse to naklonil. Zdaj pa očitno vidim, da me ona ne ljubi več in bi jo rad odslovil na čim manj boleč način zanjo.
Hvala za vaša mišljenja.

Ti pa si en freak! Vi deci si res mislite, da si lahko čisto vse privoščite! Upam, da je tvoja žena toliko pametna, da se je ne boš kar poceni losal, pač pa ti bo vzela vsaj polovico vsega imetja, ki ji po zakonu pripada!
To ima za hvaležnost, da ti je dolga leta prala usrane gate in skrbela za otroke, losal bi se je čim manj boleče, pa ja..
Navadna usrana rit si, da ti drugega sori ne morem rečt. Upam, da ko boš star, da boš sam, ker se te bo do takrat tvoja sexy ljubica že naveličala!
Pa potem pametuj

Ne, hiša je moja in name napisana, tako je bila še preden se je ona k meni vselila, čeprav je v času poroke poskušala prepisati stanovanje nanjo, jest na to nisem pristal. Je pa ona že iskala pravne pravice pri tem, pa jih ni dobila. Jest ji nisem kriv, da me ona ne mara več. Ona mi je rekla, da sem svinja, mi skozi okno moje hiše metala moje cunje. Usrane gate pa tudi ni prala ona, ampak jih je pral pralni stroj, ki sem ga tudi kupil za svoj težko pridelan denar. Tudi ji nisem jest kriv, da je iz sexi postavice skozi leta poroke postala histerična zavaljenka, ker je pričakovala, da si to lahko takrat privošči, ko sva že poročena.
Ona me je zavrnila, jest sem jo takrat še vedno ljubil. Le nekoliko se mi zdi kruto, da bi jo zdaj kar tako vrgel na cesto, čeprav bi ona to meni takoj naredila, če bi bil primer obraten. S sexi ljubico pa tudi ni problema, kandidatk je še dosti drugih, katere se same ponujajo. Problem zdaj je le kako rešiti ta problem z ženo.

Kakor koli obrneš si ti krivec, ti si jo prevaral in njen zunanji izgled je le neustrezno opravičilo.

Po zakonu ji pripada polovica hise in vsega kar si imel.

Bimbo,ne gre to tko…premozenje,ki ga je eden izmed partnerjev prinesel v zakon in je bilo v njegovi lasti pred sklenitvijo zakonske zveze ostane v celoti njegovo tudi po razvezi.
Deli se edino premozenje,ki sta ga oba skupaj ustvarila v casu zakonske zveze(ali pa koruznistva):pa se to je treba tocno dokazat koliksen je bil prispevek enega ali drugega.

Drugace pa edino posteno,da je zena izvedela resnico,ce sta se ze prej toliko kregala ocitno ni bilo pomoci in je “En tip” pac povedal resnico(ki bi jo jaz ze prej,ce bi imel tak **** od zakona)-mogoce je ugotovil,da je to edini nacin,da zeno “strezni”,da se stvar dokoncno razcisti.

Pa ne zdaj zenske zenske tezit,enako bi napisal,ce bila namesto tipa zenska.
LP

To pa je za dol past, samo, da zdaj ne vem, če od smeha ali od žalosti. Kakšni tipi se najdejo. Se mi močno zdi, da tale “en tip” malo provocira. Pozdravček!

Tale tema je pa dobesedno moški čvek :-))))

Za kakšno slovensko nadaljevanko, 314 del –

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Že spet se eden zafrkava, da bi malo poživil sceno. Mislim, da se bo tekom dneva nabralo veliko število žolčnih in ogorčenih debat prizadetih žena. Pa da vidimo!

Pa res, zakaj nisi zadevo napisal na moški čvek, kjer ni nobene zanimive debate, samo ženske sprašujejo, kaj si moški mislijo o kakšni zadevi…

Bljak! Ne da se mi odgovarjat na butasto vprašanje, ti tip se znajdi kokr veš in znaš. Šans maš baje dovolj – torej v akcijo.

Za crknit!
Ponoven dokaz, da so moški veliki prasci

Jaz sem se nasmejala, da je le kaj. Tudi jaz sem mnenja, da je to provokacija. Če pa je slučajno resnica navijam za žensko.

Lp

Se strinjam s teboj. Zelo spominja na temo M+ž+ž.

očitno željno čakaš, da bomo ženske planile nate. ampak menim, da se večini ne ljubi ukvarjati s takimi moškimi. pa ful ti verjamem, da je kandidatk za to, da bi bile tvoje bejbe, še ogromno. haha! ja, mogoče takšnih, ki se ne cenijo dovolj ali pa se ti ponujajo, ker je to pač njihova služba.

To Primož je edina prava beseda. Pri 314 delu jih večina namreč že odpade… Gledajo samo še najbolj zdolgočaseni.

lp
Erina

Heh,

sej valda vidte, da se eden spet zafrkava iz nas. In veselo čaka na odgovore.

Brina

Ti kar veselo naprej. Vrzi zeno iz hiše, pa uredi sobe za nove bejbe, da bos lahko seksal kadar te bo volja. Pa vzemi jih samo za eno leto, ker se ti lahko v udobju, ki jim ga boš nudil, malo poredijo…

Zapakiraj jo v vrečko in vrži skozi okno na cesto.

Naj se spoka čimprej.Prav si naredil!

Ni bolj ogabnega kot razvlečene zapuščene babnice. Pač vsaka ljubezen slej ko prej tud mine. Leta veze pa itak uničijo vsako strast. Ne pozabimo moški smo lovci in naj tako ostane..drugače je življenje en kup dolgčasa.

A veste kaj je najbolj zanimivo, da nekaj odvečnih kilogramov
zaradi rojstva dveh ali treh otrok sploh ni sprejemljivih, nakar
je pa po drugi strani pivski vamp dokaz da je tip dobro stoječ
da veliko sedi pred tv-jem in gleda formulo, pleša je pa tako
že v genih in oni pa tukaj res nimajo kaj narediti, seveda po
drugi strani pa ženske moramo skrebeti zase, drugče so pa
tu ljubice.

Kako si patetičen, ampak nasmejala sem se pa!!!!

Pa sporoči nadaljevanje vajine družinske idile!

Večkrat sem prebrala prvi post. Situacija kot je sedaj se popolnoma razlikuje od nekaterih situacij, kjer si možje najdejo ljubice iz čistega dolgčasa.
Nobena ženska se ne bi smela z mislijo, da je poročena , zapustit in ne pri tem pričakovat, da mož ne bo reagiral. Če se že dalj časa kregata, ji ti dopoveduješ, da ti ni všeč njen videz in ona pri tem nič ne stori, je velik del zraven kriva sama.
Enako pričakujem jaz, če možu rečem, da mi ni všeč obrit (da se bo obril)..da mi ni všeč, če doma in okoli venomer nosi razcapane hlače (da se bo oblekel priliki primerno). V glavnem, da bo skrbel za svoj videz tako kot jaz.
Nihče ni rekel, da se v zakonu ni potrebno trudit in venomer znova podžigat strast in ljubezen.
Sem ženska in se ob tem kar piše, ne čutim prizadeto. Po moje, če bi ona že prej pokazala zanimanje za njegove želje, bi tudi on drugače razmišljal o njej.
Kaj pa je to tako narobe, če on reče, da mu ni več všeč zavaljena žena?
Poročil se je z drugačno. In če izrazi željo, da mu ni všeč, bi se ona morala malo potruditi v vezi svojega videza. Če meni niso všeč zavaljeni tipi, jih ne bom gledala in vem, da mi isto ne bi bilo všeč, če bi moj mož postal zavaljen tip.
Tako pa, ko jo je postavil pred dejstvo, kaj mu ni všeč, ona ni znala drugegam kot kričat in metat kufre čez okno in se ni nič zamislila in vprašala zakaj in koliko je pri vsem tem kriva ona.??

Vem da boste ponorele ampak postavite se v položaj, ko bi se vaš mož zapustil in se ne zmenil za vaše želje in prošnje? Sigurno bi pogledale drugam? Ne mi trdit da ne bi, ker so vsi ljudje krvavi pod kožo. Dokaz tega so posti pisani na vseh forumih.

Se pa ne strinjam z načinom kako bi on vse to prekinil. Tu bi pa lahko ubral malo drugačno taktiko in ne da bi jo preprosto postavil na cesto.

Bravo zgoraj misleča:))
Točno takšno je moje mnenje.
Tudi sama sem podobnega mnenja in mislem, da se ne ženske ne moški
ne smejo zapustiti samo zato, ker so v zakonu.
Prav tako ali še bolj je pomembno, da se ukvarjajo sami s seboj,
da se ne zapustijo.
Sama nisem več rosno mlada in imam že dva poroda za seboj
in si ne dopuščam da bi se razlezla ali hodila okol “zanemarjena”
in si prizadevam da kljub dolgem zakonu sem v dobri formi in
prau tako zahtevam isto od moža.
Res pa je da bi to lahko razčistil prej predno si se odločil za ljubico
in mogoče bi stvari zdaj drugače stale.
Pripada pa ji polovico vsega kar sta skupaj ustvarila, razen
nepremičnine, ki je že bila knjižena na tvoje ime., pa še tam lahko zahteva
nujni delež.
Drugače pa za vsako “štalo” sta kriva oba!

Ti si pa faca, ej!
Ljubiš jo, poveš ji za ljubico, kako je seksi pol pa praviš da ne veš kako bi jo na lep način spodil iz hiše ker te očitno ne ljubi več.Haloooo?!
Pa kaj si pričakoval?
Ja pošteno je da ji kupiš stanovanje in poskrbiš da bo živela normalno življenje če je sploh mogoče po vsem tem ponižanju ki si je ga zadal. Sram te je lahko najprej tako narediš z njo pol bi jo pa rad na cesto vrgu da bi srečno živel naprej s sexi ljubico.
Pa saj je žena človek in mislim da bi lahko ravnal z njo temu primerno. Ok si si pač našel ljubico ki bi rad živel z njo (normalno, vsem se lahko zgodi in ne obsojam te) vendar lahko bi ohranil vsaj malo spoštovanja in ženi povedal na lep način ter poskrbel da bi vsi lahko normalno živeli naprej.
Sram te je lahko da sploh tako razmišljaš.

P.S. Tudi sama sem bila nekoč ljubica pa ne bi nikoli dovolila moškemu da bi svoji ženi povedal na tak način potem pa bi jo še brez vsega vrgel na cesto, saj po tem takem bi mogoče to naredil tudi meni čez par let. In kakorkoli to ni človeško.

Strinjam se sicer da se res nihče ne sme zapustiti in zanemariti zato ker je poročen in ker pač že ima partnerja ter se zanj ni treba več truditi vendar mislim da je ženo že dovolj prizadel s tem ko je šel drugam zato ni treba tako nečloveško povedati kaj si misli o njej. In kot sem razumela ji je povedal da mu njene obline niso všeč takrat ko je povedal za ljubico se pravi da jo je že imel. Kar pomeni prej bi moral ženo spodbujati k telovadbi in podobno ker pa je bil očitno tiho pomeni da jo je pač podpiral v tem da ne skrbi zase. Prej je treba reči ne ko je že vsega konec še dodatno žaliti in prizadeti osebo.

Sicer se ne strinjam s tvojim ravnanjem v tej situaciji, ampak za tako mnenje niti nisi vprašal…
Kako jo vreči ven? Najprej je treba zagotoviti, da ne bo hude krvi. Za to se bo treba malo ponižati, se opravičiti, zanikati že izgovorjene grde besede in razložiti tako, da ji boš olajšal trpljenje. Torej, povej ji, da jo sicer ljubiš, vendar ti je v taki skupnosti nemogoče nadaljevati življenje(pa ne z debelo ženo, ampak recimo zaradi kreganja). Če ti bo uspelo, da jo potolažiš in pridobiš na svojo stran, bo vse skupaj lažje. Če se bosta razšla skregana, bo vse samo še huje. Torej, ponudi ji, da ji boš pomagal najti novo prebivališče, službo, itd.
Najbrž jo bo težko prepričati v normalemn pogovor, ker je navajena dretja in ti očitno tudi. Torej moraš poskrbeti za kar najbolj umirjeno situacijo. Mogoče bi jo za tak pogovor peljal v restavracijo, kupi ji kakšno darilce… pridobi jo!! Ko ti bo ponovno zaupala, bosta lažje reševala nove probleme! In ob tem se bosta oba bolje počutila. Samo prosim pazi, da je ne boš spet prizadel z besedami. Kakor je to že kliše, ampak izgovorjenih besed se ne da vzeti nazaj. Zato opozarjam tebe in tudi druge.. ne glede na to kako jezen si, nikoli ne meči partnerju v obraz njegove najhujše napake.. težko ti bo po spravi verjel, da nisi mislil resno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close