Kreg
Blondy ni receno da je vedno tako, seveda tak nacin komuniciranja ne pelje nikamor. Pri nama je pac tako,da se v vecini stvari strinjava, ce pa ne gre drugace ponavadi najdeva kompromis. Verjetno je veliko odvisno od tega, ce je partner “sorodna dusa” in ce imata iste (a ne skupne) interese in hobije. ze trkam na les 😉
Po pravici povedano nimam pojma, saj mi itak nihce ne verjame,da se niti enkrat nisva sprla. Sva pa dala ze veliko hudega skozi (smrti v druzinah, locitev starsev…),sva si zelo blizu. Drugace pa nic posebnega, odkrita sva drug do drugega, veliko se pogovarjava in posvecava cas drug drugemu (kljub natrpanim urnikom), se zabavava in se imava res fajn, obenem si vzameva cas za vsak svoje prijatelje in tudi hobije. jaz enostavno verjamem v to,da sem nasla svojo sorodno duso. To je to, strasno ga imam rada. Upam,da bo se dolgo trajalo 🙂 jaz sem tak tip cloveka (pa on tudi),ki ne prenasa,da v odnosu kdo trpi in v sebi kuha in je tiho (verjetno zato,ker so se moji starsi locili iz tega razloga),ne razumem ljudi,ki se neprestano prepirajo (mislim res na tiste ta hude), se zivcirajo, so v zvezi sami….lahko pa bi jim bilo veliko lepse, izgubljajo cas.
Taja, ampak sigurno se kdaj o čem nista strinjala in sta se malo postrani gledala?!
Forum je zaprt za komentiranje.