kreditni center – kako deluje?
Tudi meni
Že stran sama je sumljiva
http://www.kreditnicenter.si/
Sem prebral, meni tole ne deluje nekaj poštenega. Prej se mi zdi, da bo zadolžena oseba še bolj zadolžena. Če ni denarja ga ni, to je dejstvo, nobena topla svetovalna beseda ga ne bo dala.
Ne vem kako se pogajajo z upniki, za kaj takega morajo imeti odvetniško prakso. Meni tole deluje nov način za izkoriščanje že tako obupanih ljudi.
Ja, ma tega ne smeš tukaj spraševati.
Sej imajo navodila na prvi strani:
Ne zbujajte sočutja
Nikoli ne pokažite dvomov in z nikomer ne govorite o svojih dolgovih. Veliko ljudi pripoveduje o svojem slabem položaju s pretvezo, da iščejo pomoč. Pomoči pa ne dobi tisti, ki jo potrebuje, temveč tisti, ki si jo zasluži.
Potem si ne boš zaslužila(?) kredita.
Za moj okus …. nateg, kako pa…
Recimo da nekaj vem o izvršbah, to kar ponujajo tile je po mojem mnenju metanje peska v oči obupanim ljudem. Moj nasvet je, da se dolžniki pogovarjate direktno z upnikom. To je najceneje in najbolj verodostojno.
Na netu najdem dve firmi s tem imenom, pa drugim naslovom, ne vem, ali je ista stvar, ker se mi ne ljubi poglabljat, ima pa domnevni lastnik več firm za mešanje megle … Malo preveri ajpes, kdo je ustanovitelj, lastnik, odgovorna oseba, potem pa po teh imenih brskaj dalje in ti bo marsikaj jasno.
Kakorkoli že, res bi bilo fajn, če ti kdo pomaga upravljati z dolgovi, ko ti zagusti, ampak odplačat moraš itak vse in glede na to, kakšne barabije so pri nas povsod, kjer je to mogoče, bi bila jaz nezaupljiva, ampak stoprocentno nezaupljiva.
Sem šla pogledat na Ajpes, v letu 2011 niso imeli popolnoma nič prihodkov, tudi odhodkov ne (kar kaže, da nimajo pojma o sestavljanju bilanc, saj so imeli stroške vsaj z vodenjem TRR in s prenosom lastništva podjetja).
Zdajšnji lastnik je vstopil v podjetje julija 2011 in spremenil ime podjetja, pred tem je bilo to TRISTAN SEDEM, v lasti Euro skupina, družba za upravljanje naložb d.o.o.
Trenutno imajo tudi vpis
Na podlagi sklepa Okrajnega sodišča v Ljubljani, opr. št. In 1435/2011 z dne 14.2.2012, se zaznamuje prepoved razpolaganja ali obremenitve poslovnega deleža in vpiše zastavno pravico upnika Odvetniška pisarna …..
Forum je zaprt za komentiranje.