Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kredit za kreditno nesposobne

Kredit za kreditno nesposobne

Mene pa zanima,kako se je izšlo s tem denarjem?Namreč, tudi jaz sem dobila eno tako podobno ponudbo.A se splača iti v to,ste res tako dolgo čakali ?Predvidevam,da niste bili ogoljufani,ker KARMA še vedno posluje.
Kaj bi mi svetovali?
Hvala za odgovor

ŠE VEDNO ČAKAM.

Povejte vi meni,kako da ji še vedno verjamete,kaj vam je sedaj natvezila?Je to zrelo za policijo?Kot se v naši deželi dogaja,predvidevam,da tudi tu gre za več ljudi(skupino).PIŠITE NAJ SE VE! Goljufov pa ja ne bomo več podpirali.

vse to je nič drugega kot nateg teh 200.000 ali 400.000! poznam nekoga ki je vzel posojilo oz. hipotekarni kredit, baba zahteva 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nisem čisto prepričana, od zneska ki ti ga uredi, če maš srečo da ti ga uredi, ampak za tebe nima časa ko kup dreka si. a ko ji je treba npr. 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dat pa bi jih vzela. do strank je grozna.

Kaj ste dobili denar?

So vas nategnili?Kaj ste tiho.Borite se za svoje pravice.Vi pa tiho….po Slovensko

Dolgo se ni nihče oglasil. Kakšna je situacija?Je že kdo dobil denar?

Gospa ki se imenuje “čakajoča”. Kaj vam pa reče dragica, ko jo kličete,oziroma ali lahko sploh govorite z njo? Naj še kdo kaj napiše, ki je šel v ta posel, da vidimo kaj se dogaja

Pomlad 13 in čakajoča ,kako lahko vas dobim?

Ali ste tudi vi sli v to zadevo?ne vem kako bi se lahko zmenili

A noben noce kaj napisat?tok vas je placalo pa se noben nic ne zgane kaj je s tem denarjem.kaj ce bi vsi zaceli mal pritiskat na dragico…

A noben noce kaj napisat?tok vas je placalo pa se noben nic ne zgane kaj je s tem denarjem.kaj ce bi vsi zaceli mal pritiskat na dragico…

res sem jezna na sebe, da sem se v stiski tako dala zapeljat. še vedno so obljube, da se vložek povrne.
Dragico pa že tepe bolezen, božja kazen. Za vsako rit raste šiba, pravi pregovor.
Mene pa moji žulji, da odplačujem kredit za vložek, da so se drugi okoristili in nam bedakom smejali.

Ali bomo kar tiho,al se bomo malo zbunili, oziroma podali prijavo za ta nateg- da ne bodo še več ljudi nategnili, tako kot so nas.

Čakajoča-ko boste brali in pisali,če ste za to,pojdite vsak teden malo pogledat, kaj se dogaja-da smo lahko malo na vezi,kaj se dogaja.

To je treba tožiti in prijaviti policiji.Ne boste valjda dovolili,da goljufi živijo na vaš račun!!!

Pozdravljeni
Novinarjem podajte zgodbo.Oni vse zbrskajo.Tako bomo vsi vedeli kaj,zakaj in kdo.!!!�

KAKA JE SITUACIJA?STE VSI MAL “GLUPI ” AL KAJ, DA SE NIHČE NIČ NE ODZOVE-STE DOBILI DENAR AL KAJ?

Vsi ,ki ste najeli ta kredit se javite na št”
031_343470

Tudi mene je okrog prenesla s tem kao kreditom. nazadnje sem dobil odgovor od nje lani okoli septembra in se po tistem nisem z njo niti več slišal, da nič ne more in da tudi skupne tožbe ne moramo vložiti…. ampak seveda sam ne morem nič, bil sem pri odvetniku se malo pozanimal in ženska več nima firme pisane na sebe ničesar v glavnem vse je pisala na hčero. mislim da bi se nas čimveč moralo povezat. sam nem na voljo za tiste ki želite kakršne koli informacije na: lan.svinjec@gmail.com telefonske številke ne želim izpostavljati po forumih. vem samo da bi nas moralo biti okoli 40, vsaj tista skupina ki smo se enkrat skupaj dobili v hotelu pau. sicer za hipotekarne kredite ki jih daje oziroma jih je dajala nasploh nimam kaj reči poznam enega ki je to vzel, seveda je baba to zrihtala tako da je vse listine ponaredila in to si pač moral plačati 300e in potem je vzela še 5 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od kredita.

lahko mi pišeš na lan.svinjec@gmail.com in se vse pomeniva, ko bom prepričan da to ni kdo iz tiste firme oziroma znanec od dragice osovnikar pa bom posredoval še telefonsko številko. hvala, lp, lan

Dajte še drugi napisat kakšne odgovore ste dobili od nje?

Pozdravljeni.Tudi jaz sem bila oguljofana.Imam predlog,da se dobimo in skupno podamo kazensko ovadbo,ker je ta stvar sedaj po tolikem času zrela tega.

Njen odgovor je citiram njen sms
Jaz tukaj nimam nič in se tudi nebom več trudila za vas.

Lahko me kontaktirate na moj mail
duska2016gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close