Kratko sporocilce
Hej,
danes sem zelo na tesnem s casom.Vsem,ki jim dolgujem kak odgovor,tudi kak recept,(slani narastki,slovenski susi…) dobite kmalu,ker
sedaj res ne utegnem.Tudi Modra.
Primozeva ura s krasnim izrekom me kar naprej preganja!
Se vedno ne vem, cigava mami je tista svetlolasa gospa s Stajerskega,ki mi je podarila lepo soncnico(ki je tudi vse prezivela in ponosno lenari v vazi).
Zgleda,da je pod nazivom Mama iz Rogaske…na prepozna.Hcerka je bila v crnih hlacah,beli srajcki, crnolasa,visoka,vitka.Pomagajte,rada bi,da bi opazila zahvalo. Se beremo.Lp babi
Babi narobe. Sončnice in bučko ti ni dala Štajerka, ampak Gorenjka – Mica, bila sem edina sivolasa udeleženka. Žal nimam hčere, zato je ni bilo z menoj. Ta petek je bilo toliko vsega novega, da ni prav nič čudno, da si nismo zapomnili vsega. Babi še vedno sem zelo navdušena nad vama z Bojko, petkom 3.10 in vsemi udeleženci. Lep pozdrav Mica z Gorenjske.
Hej,Mica!Koncno sem razvozljala to strasno uganko!Se mi je ze zdelo,kot bi stala pred grsko posastjo,ki zahteva resitev.Ravno sem mislila napisati nov post s tole vsebino:
Soncnica me se vedno izzivalno gleda v vsej svoji svezini in si misli svoje!
No,pa si se koncno oglasila.Bucka je tudi zraven,v kolikor se je ne polasti eden od mojih mackonov.Imata zelo rada,karkoli zraste iz zemlje.Saj tudi soncnico ovohavata,pa ukazem:Dol! Ponoci pa sta v predsobi.Sem slikala,kako lezita ob vazi.
Zdi se mi,da sta podedovala navade nase druzine.Olivno olje ,da ne govorim,kar predeta.
Cvet je pa se vedno zelooo lep.Pa sem se bala,da ga bo vse to zdelalo.Res mi je v spomin na ta lepi dan!
Hvala se enkrat in tudi za Andrejo,zdaj jo bom spet pocukala.
Lepo se imej Babi
Sem Andreja in z mami iz Rogaška Slatine se zelo radi vrtiva po kuhinji. Seveda me v večini primerov prekaša, vendar ji s sestro pogumno slediva. S tvojimi zgodbami in recepti se razveseljujemo in včasih tudi jezimo (krema za kremšnite – nekje smo ga polomile). Nisem se oglasila, saj je mami obljubila svoj tekst in zahvalo, vendar še ni uspela. Lahko samo rečem, da sva se zelo zabavali in si želiva srečanja ob božičnem času, ko so vonji še bolj omamni in pričakovanja še večja.
Z Bojko smo se prav tako zelo lepo ujele in “pohecale”. Povej ji, da nikakor ne sme manjkati.
Draga Babi, razveseljuj nas še naprej in bodi lepo pozdravljena.
Forum je zaprt za komentiranje.