Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kratki-dolgi lasje

kratki-dolgi lasje

Kakšne ženske se vam zdijo bolj ženstvene, seksi? Če imajo kratke ali dolge lase? V obeh primerih urejene, seveda.

Lahko odgovarjate tudi ženske.
🙂

Srednja dolžina je meni najbolj ženstvena.

Kratki so lahko zelo seksi, prav tako zelo dolgi.

Kakšna vprašanja…

ja če je babnica vroča ima lahko dolge al pa kratke….a je važn?!

Imam kratke lase, ampak dosti moškim se zdijo dolgi lasje ženstveni. Sploh ni nujno, da so lepi, samo da so dolgi. So pa moški, ki se jim zdijo bolj seksi kratke frizurce, tako je obraz bolj poudarjen, gol vrat … To jim je všeč (in meni so všeč moški, ki znajo tako gledat na ženske in da ne zapadajo v stereotipe).

Lepi, dolgi lasje so lahko res čudovit okras, ampak žal ugotavljam, da se dolgolaske besno oklepajo teh svojih las in jim je škoda vsakega cm, čeprav je zadnjih 20 cm že tako hudo zdelanih, da se jim to vidi že od daleč. In če bi si to odstranile, bi imele res čudovite lase. Pa tega ne zakapirajo.

Aja, še to, zelo grdo mi je tudi videt dolge lase, ki se jim že od daleč vidi, da so bile konice postrižene doma. Vsake toliko se je treba prepustit frizerju, čisto drugače izgleda, če frizuro osveži frizer.

Meni so bolj seksi dobro oblikovane kratke frizurce – seveda na ženskah, ki jim to pristaja.

V bistvu je smešno, da večina žensk meni, da slabo pobarvani in razcepljeni dolgi lasje najbolj privlačijo nasprotni spol…

dolžina las pri pupah mi pa res ni važna, saj so seksi tako dolgolaske kot tudi kratkolaske.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

In ta frizer si definitivno ti ! (no, saj razumem, da se vsi borimo za vsakdanji kruhek :-)))

In ta frizer si definitivno ti ! (no, saj razumem, da se vsi borimo za vsakdanji kruhek :-)))[/quote]

Ej, sem se hotela špilat frizerko otrokom, ko so bili še majhni, pa sem enega tako pohabila, da je moral par dni nositi kapo.

Brez imena in naslova salona tud ne bi bila neka huda reklama, kaj meniš?

No, veš, je čisto odvisno kako spretne roke in občutek ima. Ko sem jaz bila mala, me je tudi mama doma strigla, ha ha, na čelo, sem bila, kot bi mi veter odpihnil lase, vse postrani :-))
Sama pa že leta strižem svojo mamo, pa nisem frizerka, imam pa veselje do oblikovanja frizur in mi uspeva :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close