Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kratke pocitnice za samsko zensko

kratke pocitnice za samsko zensko

Sem 30-letna samska zenska brez otrok. Rada grem na morje, vendar ne prenašam dobro vrocine, zato potrebujem veliko sence. Ne polezavam na plazi, zato hočem, da je zraven mesto, da se kaj pogleda. Rada imam oglede, ampak se nisem sla na avtobusni izlet, ker me je groza crede.
Pribitek na enoposteljno sobo ne bi smel biti previsok (50% je trimač), dobrodosle pozitivne izkusnje, ce ste sami bili na pocitnicah kot samska zenska, ki je ne ganejo galebi. Kak nasvet?

Pred nekaj leti, ko sem bila tud sama, sem šla enkrat za par dni v Poreč (čeprav sicer nisem ljubitelj “lepe naše”), hoteli Rubin, Diamant in Kristal so dokaj priročni za sprehod do mesta ob obali. Tud senca se najde, hotel je bil udoben, se mi zdi, da niti ne tako drag…
V Poreč se šla pač, ker kakšnih daljših voženj nisem vajena. In tudi le za kakšne 4 ali 5 dni. Če se pa odločiš za kakšne organizirane agencijske variante, je pa vse po 1 teden.
Mogoče tudi kak grški otok ne bi bil slaba izbira, če ti 1 teden ni preveč. Santorini npr.? Kamari je luštkano majhno mestece in povsod se lahko pripelješ z avtobusom, če ne maraš (jaz tudi ne) organiziranih izletov. Ali pa Rodos, s tem, da izbereš hotel v mestu Rodos, za oglede pa avtobus, pa taksiji menda tud niso prav dragi.
Kaj pa Italija? Grado, Lignano, Jesolo… ni tako zelo daleč za peljat (če se imaš namen peljat sama), plaže so bolj mivkaste, z marelami, hotele malo prečekiraj na internetu…

Tole mi je tko “na prvo žogo” prišlo na misel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close